نزدیکی بسیار زکزاکی به ایران و حزب الله لبنان، منتقدان وی در نیجریه را به این باور رسانده که اعضای جنبش تحت رهبری وی آموزش های نظامی دیده اند. اما رهبران جنش همواره این اتهام را رد کرده و بارها تاکید کرده اند که آموزش های اعضای جنبش اسلامی نیجریه، بیشتر از آموزش های دفاع شخصی نبوده است.
گروه بینالملل مشرق - سالهاست که اقدامات گروه «بوکوحرام»، هر از گاهی، کشور نیجریه را در صدر اخبار رسانههای بینالمللی قرار داده است. بوکوحرام یک گروه سلفی تندروی است که خواهان استقرار کامل شریعت در این کشور آفریقایی است.
این گروه تحت عنوان «جماعة أهل السنة للدعوة والجهاد» یا همان بوکوحرام _ که در زبان هوسی از زبان های محلی آفریقایی به معنای تحصیل غربی حرام است _ در سال 2002 توسط محمد یوسف از علمای سلفی نیجریه بنیانگذاری شد. اما اقدامات خشونت آمیز بوکوحرام بعد از آن قوت گرفت که شیخ محمد یوسف در سال 2009 توسط ارتش نیجریه کشته شد. در واقع ارتش نیجریه با مقابله به مثلهای خونین در برابر بوکوحرام نقش یک لبه دیگر قیچی را در شکل گیری حمام های خون در نیجریه ایفا کرد و گروه بوکوحرام را برای انجام عملیات های خونین بیشتر و سرانجام پیوستن به داعش در سال جاری میلادی تحریک کرد.
وزیر امور خارجه در مصاحبه با نشریه نیویورکر به تشریح مواضع ایران در قبال بحران سوریه و همچنین توافق هستهای و طرح کنگره علیه ایران پرداخت.
به گزارش مشرق، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در مصاحبهای طولانی با «رابین رایت» خبرنگار نشریه «نیویورکر» مواضع تهران در قبال موضوعات مختلف از جمله اوضاع منطقه، توافق هستهای و همچنین طرح کنگره علیه ایران را شرح داده است.
در ادامه مشروح این مصاحبه آمده است:
شما در مورد چشمانداز فرآیند صلح سوریه چیست؟ آیا این روند به نتیجهای ملموس و پایدار منتهی میشود؟
هدف ما تسهیل یک فرآیند وحدت و آشتی ملی بین سوریهایی است که به دنبال یافتن راهکاری مسالماتآمیز هستند، نه کسانی که به واسطه یک ایدئولوژی منحرف، کمر به نابودی سوریه بستهاند. این هدفی دشوار است.
ایران چه نقشی را برای رئیسجمهور اسد در طول دوره 6 ماهه انتقالی قائل است؟
این وظیفه ما نیست که در مورد نقش افراد در این روند تصمیم بگیریم. وظیفه هیچکس دیگر هم نیست که در این مورد تصمیم بگیرد.
مذاکرات فرآیند صلح که نمایندگان دولت و معارضین سوری را تا 1 ژانویه گردهم میآورد، آتشبس و ایجاد دولت انتقالی که «معتبر، فراگیر و غیر قومی» است ظرف 6 ماه که نهایتا به یک قانون اساسی جدید و برگزاری انتخابات ظرف 18 ماه منجر میشود. این توافق ضمنا از همه کشورهای درگیر در مذاکرات خواسته است که از پایبندی متحدانشان به آتشبس اطمینان یابند.
مهم است که همه از حرکت رو به جلوی روند و برقراری آتشبس اطمینان حاصل کنند. قطعنا هیچ آتشبسی برای داعش، جبهه النصره و القاعده نخواهد بود... بنابراین اینها مسیرهایی جداگانه هستند. یک مسیر برای آن است که دولت سوریه و معارضینی است که علاقمند به آینده صلحآمیز این کشور هستند، به خاطر وحدت ملی و فرآیند سیاسی، گردهم آیند. در عین حال، همه باید حمایت از گروههای افراطی، دادن اجازه به تردد امن آنها، دادن اجازه به آنها برای دریافت سلاح، دادن اجازه به آنها برای دریافت کمکها مالی را متوقف کنند و همه برای مبارزه واقعی با آنها، دست به دست هم دهند.
المانیتور در گزارشی به تحلیل نقش وزیر فرهنگ عربستان در رابطه این کشور با ایران پرداخت.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛المانیتور در گزارشی نوشت: مرگ "ملک عبدالله،" پادشاه عربستان سعودی در ماه ژانویه (31 روز منتهی به 11 بهمن) سبب شد موقعیت عربستان در جهان متزلزل شود. برخی ازتحلیلگران ملک عبدالله را مسئول قدرت گرفتن داعش، حمایت از کودتای عبدالفتاح السیسی علیه محمد مرسی در مصر و همچنین حامی ناآرامیهای سال 2011 (1390) بحرین میدانستند. این کشور نیازمند آن بود که پس از به قدرت رسیدن ملک سلمان بن عبد العزیز و تغییر کابینه موقعیت خود را در جهان بازیابد.
در واکنش به شرایط مذکور و به منظور تغییر سیاستهای فرهنگی عربستان، «عادل الالطریفی» به عنوان وزیر فرهنگ و اطلاعات منصوب شد. الطریفی یک روزنامهنگار جوان و لیبرال بود. وی حرفه خود را با روزنامهنگاری در روزنامه «الوطن» شروع کرد و هنگامی که به وزارت برگزیده شد مدیر کل شبکه تلویزیونی «العربیه» عربستان بود.
انتصاب الطریفی به عنوان وزیر فرهنگ و اطلاعات، اقدام هوشمندانهای بود، زیرا وی هم با رسانههای عربی و هم با رسانههای غربی کار کرده بود. همچنین وجه تمایز وی از دیگر افراد کابینه، داشتن تجربه طولانی کار رسانهای در خصوص ایران بود. در حقیقت شواهد بسیاری حاکی از آن بود که الطریفی در شکل دادن سیاست عربستان در خصوص ایران نقش مهمی دارد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار سرلشکر "قاسم سلیمانی" فرمانده سپاه قدس در منطقه غرب آسیا با کمکهای مستشاری خود توانسته کشورهای عراق و سوریه را از گسترش تروریسم نجات دهد.
رسانه های خارجی معتقدند که عامل پیروزی بر داعش در منطقه غرب آسیا فرمانده سپاه قدس بوده و در این زمینه استفاده از تجربیات سردار "قاسم سلیمانی" حائز اهمیت است.
فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران در داخل کشور از وجهه و محبوبیت بسیاری برخوردار است و نمونه عینی آن را می توان به احتمال خبر حضور وی در دانشگاه "شهید بهشتی" دانست که هزاران دانشجو تالار "ابوریحان بیرونی" را برای دیدار با فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران پر کردند که البته این دانشجویان از گرایشها و طیفهای فکری مختلف بودند و این نشان دهنده محبوبیت سردار سلیمانی است.
کارشناس مسائل هستهای گفت: تبعات فاجعه بار برجام برای امنیت ملی ایران از امروز آغاز شد و قطعنامه امروز PMD هستهای را می بندد و PMD موشکی و سلاحهای متعارف را باز میکند.
به گزارش مشرق، عصر امروز شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی در جلسه خود با گذراندن مصوبه ای در خصوص ابعاد احتمالی پرونده هسته ای در خصوص PMD تصمیم گیری کرد. محمد جواد ظریف در این خصوص میگوید که بحث ابعاد احتمالی فعالیت های نظامی ایران به تاریخ پیوسته است.
مهدی محمدی کارشناس هسته ای با اشاره به اینکه " از امروز معادلات جدیدی بر امنیت ملی ایران حاکم خواهد بود" گفت: قطعنامه شورای حکام به مدت حداقل ١٠ سال ایران را در دستور کار حفظ می کند. ایران از امروز رسما یک استثنا از ان پی تی است و قرار دادن این مساله با برجام و ضمیمه های آن باعث می شود معادلات جدیدی بر امنیت ملی ایران حاکم خواهد بود.
محمدی در ادامه تاکید کرد که قطعنامه شورای حکام به مدت حداقل ١٠ سال ایران را در دستور کار حفظ می کند و گفت: ایران از امروز رسما یک استثنا از NPT است و مصوبه امروز PMD هستهای را می بندد و PMD موشکی و سلاحهای متعارف را باز میکند.
کارشناس مسائل هسته ای با ابراز نگرانی از تبعات گزارش آمانو و نوع بستن پرونده PMD گفت: تحولات نگران کننده بسیاری در راه است.
سایت اینترنتی گلوبال ریسرچ کانادا در آماری جالب اعلام کرد که آمریکا در نتیجه جنگهای متعدد خود در گوشه و کنار دنیا بعد از پایان جنگ جهانی دوم تاکنون بیش از 30 میلیون نفر را به کام مرگ فرستاده است.
گروه بینالملل مشرق - سایت اینترنتی گلوبال ریسرچ کانادا در آماری جالب اعلام کرد که آمریکا در نتیجه جنگهای متعدد خود در گوشه و کنار دنیا بعد از پایان جنگ جهانی دوم تاکنون بیش از 30 میلیون نفر را به کام مرگ فرستاده است. این سایت خبری با اعلام این مطلب خواستار توقف حمایتهای آمریکا از جنگهایی شد که در گوشه و کنار دنیا به بهانههای مختلف از جمله مبارزه با جنایتهای ضد انسانی به راه میاندازد.
این سایت خبری در گزارش دیروز خود عنوان کرد که آمریکا همچنان به اعزام نیروهای خود به دولتهای ضعیف مانند افغانستان و عراق ادامه میدهد، این در حالی است که برخی نمایندگان آمریکایی مانند جان مک کین خواستار اعزام بیش از 20 هزار نیروی نظامی این کشور جهت پایان دادن به جنگ سوریه هستند ، اما حمایت نظامی که آمریکا در طول تاریخ و در جنگ جهانی دوم آن را در پیش گرفته، برای ملتهای دیگر مصیبتبار بوده است.
بنابراین گزارش ایده هلی برن نیروهای نظامی آمریکا به یکی از نگران کنندهترین مسائل در نظر ملتهای دیگر تبدیل شده است، بر اساس آمارهای موجود تعداد کشتار انسان ها به دست آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم با تعداد تلفات تجاوز های کشورهای مختلف در طول 240 سال برابری می کند.
ارتش تحتِ فرمان این ژنرال 55 ساله، روز گذشته، با حمله به تجمع مذهبی شیعیان در شهر «زاریا» صدها تن از آنان را به شهادت رساند
به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، ژنرال «توکور یوسف بوراتای» بیست و ششمین فرمانده ی ارتش فدرال «نیجریه» است. ارتش تحتِ فرمان این ژنرال 55 ساله، روز گذشته، با حمله به تجمع مذهبی شیعیان در شهر «زاریا» صدها تن از آنان را به شهادت رساند و «شیخ زکزاکی» رهبر شیعیان نیجریه را بازداشت نمود. تا این لحظه از آمار دقیق این قصابی بزرگ و همچنین سرنوشت رهبر شیعیان نیجریه، اطلاعی در دست نیست. ارتش نیجریه که چندین سال است در رویارویی با گروهک تکفیری و مسلح «بوکوحرام» از خود ناتوانی و بی کفایتی فراوانی به نمایش گذاشته است، در حمله به «شیعیان» غیر مسلح، از موشک آر.پی جی استفاده نمود و حسینیه ی محل تجمع آنان را ویران کرد.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به اینکه تمام پرونده های هسته ای ایران یک پرونده ساختگی و برای تحت فشار قرار دادن ایران است گفت: به دنبال آن هستیم تا چین و آمریکا فعالیت و طراحی ما را در ارکتور اراک تایید کنند.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان "علی اکبر صالحی" رئیس سازمان انرژی اتمی ایران امشب 24 آذر در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی سرانجام ادعاهای 12 ساله پرونده هسته ای ایران پرداخت.
وی در ابتدا در پاسخ به سوال اول مجری برنامه مبنی بر صحبت های امروز آمانو مبنی براینکه هنوز نقاط خاکستری را در ارتباط با پرونده ایران می بیند گفت: عمده موانعی که قطع نامه های صادر شده علیه ایران ایجاد می کرد این بود که این قطع نامه ها منجر به صدور چند قطع نامه در شورای امنیت سازمان ملل می شد به طوری که آثار آن قطع نامه ها را شاهد بودیم.
صالحی با اشاره به اینکه آژانس باید همه نوع همکاری با اعضای خود داشته باشد گفت: متاسفانه از همکاری فنی با آژانس و حضور مهندسین و کارشناسانمان از فرصت های جهانی منع شده بودیم.
تمام پرونده هسته ای ایران ساختگی بود
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به اینکه تمام پرونده هسته ای ایران ساختگی بود ادامه داد: آن ها می خواستند با هر بهانه ای ایران را تحت فشار سیاسی قرار دهند.
رئیس ستاد پیگیری برجام گفت: بسته شدن پرونده PMD یک شکست اطلاعاتی برای غرب بود.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "سید عباس عراقچی" معاون حقوقی و بینالمللی وزارت امور خارجه با حضور در برنامه تیتر امشب پیرامون بررسی قطعنامه شورای حکام آژانس در مختومه شدن PMD اظهار داشت: خوشحالیم که مرحله مهمی از برجام را پشت سر گذاشتیم و این معضل بزرگ موسوم به PMD برای همیشه بسته شد.
وی ادامه داد:جلسه شورای حکام امروز یک دستور کار بیشتر نداشت و آن بررسی قطعنامه پیشنهادی 1+5 بود، حدوداً 37 کشور برای ثبتنام سخنرانی در این جلسه اعلام آمادگی کرده بودند حتی این درخواستها بیشتر از اعضای شورای حکام بود که در نهایت حدوداً 37 کشور سخنرانی کردند که میتوان گفت تقریباً صحبتهای حداکثری از آنها در راستای تأیید قطعنامه بوده است.
مذاکره کننده ارشد کشورمان تصریح کرد: در مجموع فضای مثبتی بر شورای حکام حاکم بود و هنگامی که در پایان جلسه رئیس برزیلی شورای حکام موضوع را جمعبندی کرد شاهد هیچگونه مخالفت از سوی حضار نبودیم و حتی کار به درگیری نیز کشیده نشد و به درازا کشیده شدن جلسه فقط به دلیل تعدد سخنرانیها بود.
رئیس ستاد پیگیری برجام با اشاره به نکات منفی و مثبت قطعنامه گفت: قطعنامه هیچ نکته منفی ویژهای ندارد البته ممکن است بعضی عبارات را ما ترجیح میدادیم که به گونهای دیگر بیان میشد اما بر خلاف 12 قطعنامه قبلی هیچ عبارت منفی در این قطعنامه مشاهده نمیشود و در همه جای آن از ادبیات مثبت و سازنده استفاده شده است.
در این گزارش به بررسی توان نظامی نیروی دریایی ارتش ترکیه و نیروی دریایی سپاه پاسداران میپردازیم.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اخیرا مطالبی درباره امکان بسته شدن تنگه "بوسفور" و "داردانل" در رسانهها مطرح شد که جای بررسی بیشتر دارد. این که یک کشور بتواند گذرگاههای آبی خود را مسدود کند، نیازمند داشتن ابزارهایی بوده که باید بررسی شود که آیا ارتش ترکیه المانها و تجهیزات لازم را برای این کار را دارد؟
البته تاکنون ارتش این کشور اقدام خاصی در جهت ملتهب کردن دو تنگه "بوسفور" و "داردانل" نتوانسته صورت دهد؛ اما مطرح کردن نکاتی در این زمینه حائز اهمیت بوده و بررسی قدرت و توان نیروی دریایی ارتش ترکیه لازم است.
** توانمندی نیروی دریایی ارتش ترکیه نیروی دریایی ارتش ترکیه با داشتن قریب به پنج لشکر عملیاتی – پرسنلی نیرو، قریب به 120 "کشتی جنگی"، "زیردریایی" ، "ناوچه" ، "موشک ضد کشتی" و "قایق گشتی" حرفهای بسیاری برای گفتن در زمینه تجهیزات دارد (بیشتر بخوانید) ؛ اما در کنار یک نیروی کلاسیک با تجهیزات انبوه، آیا تاکتیک عملیاتی نیز در نیروی دریایی این کشور وجود دارد؟
حمله موشکی ارتش و نیروهای مردمی یمن به باب المندب به کشته شدن 146 نفر از جمله 42 مزدور بلک واتر منجر شده است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ شبکه المسیره گزارش داد: واحد موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن یک فروند موشک بالستیک توچکا را به مرکز فرماندهی عملیات متجاوزان در باب المندب شلیک کرد.
به گفته منابع آگاه، این موشک دقیقا به هدف پیش بینی شده در منطقه شعب الجن اصابت کرده و دهها کشته و زخمی بر جای گذاشته است. شماری از فرماندهان متجاوزان در بین کشته شدگان وجود دارند.
پس از حمله موشکی ارتش یمن به مرکز فرماندهی متجاوزان در باب المندب، 146 جسد به عدن و پایگاه عمران رسید. در همین حال کشتی های امداد برای انتقال مجروحان به ساحل یمن نزدیک شده اند.
بر اساس گزارش های اولیه 42 نفر از کشته شدگان در اصابت موشک توچکای ارتش یمن به مرکز فرماندهی متجاوزان در باب المندب اعضای شرکت بلک واتر هستند.
"پیام فیلی" پس از سفر به تل آویو، مدعی شد هنوز باور نمی کند در سرزمین های اشغالی به سر می برد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه آمریکایی "ای بی سی نیوز،" پیام فِیلی، شاعر همجنسگرای ایرانی پس از خروج از ایران، بیش از یک سال است در ترکیه زندگی می کند. اکنون رویای دیرینه این به اصطلاح شاعر، برای سفر به اراضی اشغالی فلسطین به واقعیت تبدیل شده است. "پیام فیلی" پس از ورود به تل آویو گفت: هنوز باور نمی کنم اینجا هستم. وی همچنین مدعی شد دشمنی دولت ایران با رژیم صهیونیستی بر او اثری ندارد.
این شاعر خود فروخته در حالی که روی بام یکی از آسمان خراش های تل آویو قرار دارد، با افتخار عکس گرفته است. "آدی لیبرمن،" دوست صهیونیست وی گفت: "پیام فیلی بالاخره موفق شد یک روادید سه ماهه دریافت کند؛ اما در تلاش است مدت بیشتری را در اراضی اشغالی فلسطین سپری کند."
پیام فیلی بارها از رژیم صهیونیستی و صهیونیستهای اشغالگر به دلیل دفاع آنها از همجنسگرایان، حمایت کرده است. وی نویسنده 9 کتاب است که همه آنها آشکارا به بحث همجنسگرایی می پردازد. پیام فیلی در سال جاری میلادی، نخستین بار یک ترجمه عبری از کتاب "من سبز می شوم، میوه می دهم، انجیر" خود را منتشر کرد. کتاب وی با این جملات آغاز می شود: "من 21 سال دارم. من همجنسگرا هستم..."
وی در ماه ژوئیه (4 ماه پیش) در مصاحبه با وبسایت "ان آر جی" گفت بسیار دلش می خواهد به سرزمینهای اشغالی سفر کند. پس از این گزارش، وزیر فرهنگ رژیم صهیونیستی در نامه ای از وزیر داخلی این رژیم خواست با صدور روادید، اجازه سفر پیام فیلی را به تل آویو صادر کند. پیام فیلی که بارها همجنسگرا بودن خود را به شکل عمومی مطرح کرده بود، مورد حمایت رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.
"استالینگراد بزرگ" در مرزهای ترکیه موضوعی است که به نحوی نماد مقاومت سوریه به حساب میآید.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ چند ماه پیش مطلبی در رسانهها منتشر شد که جای بحثهای فراوانی را به جا گذاشت و آن مشاجره لفظی "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه و "یاردیم" سفیر ترکیه در روسیه بود.
**بازخوانی مشاجره
"ولادیمیر پوتین،" رئیس جمهور روسیه، در سخنانی بیسابقه خطاب به "رجب طیب اردوغان،" همتای ترک خود، اعلام کرد: موضع "مسکو" در قبال "سوریه" هرگز تغییر نکرده است و اگر ترکیه به حملات موشکی خود در این کشور ادامه دهد، باید در انتظار پاسخ قاطع ما باشد.
**استالینگراد بزرگ در مرزهای ترکیه؟!!
"پوتین" شخصا "امید یاردیم،" سفیر ترکیه در مسکو را حضور فراخواند و به وی گفت: به رئیس جمهور دیکتاتورت بگو میتواند همراه با داعش به جهنم برود. من از سوریه یک "استالینگراد" بزرگ برای ترکیه میسازم. پوتین به "یاردیم" هشدار داد روسیه همه روابط دیپلماتیک را با ترکیه قطع خواهد کرد، مگر اینکه "اردوغان" از حمایت داعش در سوریه دست بردارد.
بیزینس اینسایدر در گزارشی به بررسی نکات عجیب اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی عربستان پرداخت.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ وب سایت «بیزینس اینسایدر» در گزارشی نوشت: اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در نشستی که به تازگی برگزار کردند، درباره ادامه تولید به توافق رسیدند؛ اما بر سر میزان سقف تولید، توافقی حاصل نشد. مسئله مذکور به این معناست که در آینده نزدیک حدود نیمی از اعضای اوپک به دلیل کاهش بهای نفت و نبود توافق، با مشکلات عدیدهای مواجه خواهند شد.
برای عربستان که با مشکلاتی مانند کمبود بودجه و اختلافات سیاسی داخلی نیز روبروست، شرایط بدتر خواهد شد.
در ادامه این گزارش، به 17 حقیقت عجیب درباره شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی حاکم بر این کشور اشاره شده است.
1. روزانه حدود 100 شتر در ریاض، پایتخت عربستان، به فروش میرسد.
2. از آغاز سال جاری میلادی تاکنون حدود 151 نفر در عربستان اعدام شدهاند. این بدان معناست که در عربستان به طور متوسط در هر 48 ساعت یک نفر اعدام میشود. بنابر اعلام سازمان عفو بینالملل، رقم مذکور، بالاترین میزان اعدام در این کشور از سال 1995 است.
رئیس جمهور ترکیه در اظهاراتی مدعی شد عراق به تحریک ایران و روسیه، علیه آنکارا به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی العربیه، رئیس جمهور ترکیه در جدیدترین سخنان خود مدعی شد عراق به تحریک ایران و روسیه به شورای امنیت شکایت کرد.
رجب طیب اردوغان در واکنش به شکایت بغداد به شورای امنیت از حضور غیرقانونی نظامیان ترکیهای در خاک عراق گفت: عراق به تحریک ایران و روسیه به شورای امنیت متوسل شد.
اردوغان در ادامه اظهاراتش بر ادامه حضور نظامیان ترکیهای در عراق تاکید کرد و افزود: حضور این نیروها برای تامین امنیت سربازان ترکیهای که هزاران نفر از داوطلبان از نیروهای پیشمرگها را آموزش میدهند، ضروری است.
ارتش ترکیه 13 آذر حدود 150 نیروی نظامی و تسلیحات سنگین به اردوگاه بعشیقه موصل اعزام کرد. موصل از ژوئن 2014 در اشغال تروریستهای داعش است.
پس از آن، عراق رسماً علیه ترکیه شکایت کرد و خواستار خروجی فوری و بی قید و شرط همۀ نیروهای نظامی ترکیه از بعشیقه شد.
ارزیابی معادلات حاکم بر دو بحران یمن و سوریه تاکید می کند که نباید از نشست هایی که در خصوص این دو بحران در ریاض برگزار شد و در ژنو برگزار خواهد شد، انتظار نتیجه ای را داشت که به حل این دو بحران کمک کند.
گروه بینالملل مشرق - سال 2015 میلادی درحالی آخرین روزهای خود را سپری می کند که نه تنها افق روشنی پیش روی منطقه خاورمیانه جهت حل بحران هایش مشاهده نمی شود، بلکه هر روز که می گذرد، اوضاع در این منطقه وارد مرحله حساس تر و بحرانی تری شده و با افزودن بر پیچیدگی معادلات حاکم بر آن، فرصت و امکان حل این بحران ها را کاهش دهد. نشست ریاض و بحران سوریه در همین راستا، عربستان سعودی میزبان «معارضان سوری» خارج نشین در ریاض بود تا شاید با حل اختلاف دیدگاه های این گروه ها به چارچوب مشترکی در قبال دمشق دست یابد، چارچوبی که آن را «رویکرد مشترک درباره آینده سوریه» نامیده است.
رسانهها از او به عنوان «استاد جاسوسی» یا «سرجاسوس» نام میبرند، چرا که در تمام دوران کاری خود، عضوی از موساد بود. مهمترین عملیات ترور وی در دوران ریاست بر بخش عملیات موساد را میتوان ترور حاج عماد مغنیه و ترور دانشمندان هستهای ایران دانست.
گروه بینالملل مشرق - بینامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، «یوسی کوهن»، مسؤول شورای امنیت ملی این رژیم را به عنوان دوازدهمین رییس موساد منصوب کرد. کوهن جانشین «تامیر پاردو» می شود که به مدت 5 سال ریاست سازمان جاسوسی اسراییل را به عهده داشت.
یوسی کوهن (نفر اول از سمت راست) به همراه نتانیاهو، در جریان مذاکرات ایران و 1+5 بسیار تلاش کردند که در مذاکرات کارشکنی کنند
یکی از مراکز تأثیر گذار در امر طراحی و ساخت پیشرفته ترین ادوات دفاعی و نظامی سازمان پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی یا «دارپا» در آمریکا است، این مرکز نقش گسترده ای در پیشرفت های نظامی و اختراع جنگ افزارها در جهان داشته و در نظامی تر شدن دنیا سهم قابل توجهی دارد، اگرچه بسیاری از اختراعات این سازمان در حوزه های غیر نظامی نیز بکار گرفته می شود.
دارپا در بسیاری از تجهیزات مهم مانند GPS ٬ اینترنت و ساخت هواپیمای رادارگریز دست داشته و همواره در حال توسعه و تکمیل این تکنولوژی ها و سیستم های نظامی یا اطلاعاتی و جاسوسی خود است که باعث می شود تأثیر گسترده ای در خارج از میدان نبرد داشته باشد. در این گزارش به برخی از پروژه های مهم و فعال دارپا نگاهی انداخته و برخی از حیرت آورترین سیستم های آنها را که در حال کار روی آن هستند مورد بررسی قرار داده ایم.
سوال اینجاست که آیا موشک قاره پیما "بولاوا" علیه داعش استفاده میشود؟
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اخیرا فدراسیون روسیه موشکی قاره پیما با کلاهک تقسیم شونده آزمایش کرده که توانمندیهای بسیاری را در نبردهای موشکی دارد.
با توجه به اینکه در دو ماه اخیر فدراسیون روسیه ارادهای جدی در مبارزه با تروریستهای تکفیری را به نمایش گذاشته و لذا بعید نیست که همچون موشک "کلاب" و "کالیپر" که علیه اهداف تروریستهای داعش شلیک شده ، این موشک نیز به اهداف تعیین شده در شرق سوریه شلیک شود.
موشکهای گذشته روسی از جمله "کلاب" در دو ماهه اخیر اهداف تروریستها را در سوریه منهدم کردند و خسارات سنگینی به داعش و امثالهم وارد آوردند و لذا این سوال مطرح میشود که آیا پس از موشک "کلاب" نوبت شلیک موشک "بولاوا " است؟
جمهوری اسلامی ایران با طراحی و تولید انواع جنگنده و پهباد پیشرفته فرماندهان آمریکایی و اسرائیلی را وحشت زده کرد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ " نیرویهوایی " ارتش ایران کار خود را از زمان سلطنت پهلوی آغاز کرد و در آن زمان با خرید چندین فروند هواپیما از کشورهای غریی اولین ناوگان هوایی خود را تشکیل داد. در آن زمان نیروها برای آموزش خلبانی و تعمیر و نگهداری به خارج کشور اعزام میشدند و بعد از پایان دوره آموزشی به ایران بازمیگشتند؛ ولی با این وجود و داشتن نیروهای متخصص در زمینه تعمیر و نگهداری و خلبانان آموزش دیده باز هم ایران برای انجام ماموریتهای خود از نیروهای خارجی استفاده میکرد و هیچ وقت از توان داخلی استفاده نکرد.
در زمان "محمدرضا پهلوی" با داشتن نیروهای متخصص در تمام زمینهها، " نیرویهوایی " به نیروهای خارجی وابسته بود. در زمان سلطنت شاه دوم پهلوی ایران چند فروند هواپیما جنگی مانند " F14 تامکت "، " F4 " و " F5 " و جنگنده " نورتروپ " از کشورهای غربی خریداری کرد و کارهای تعمیر و " اورهال " آنها را نیز به " مستشاران " غربی سپرد.
در سال 1341 شاه پهلوی با خرید چند فروند " بالگرد کبری " و اعزام 10 نفر برای آموزش در این زمینه اولین یگان " هوانیروز " را تشکیل داد. در دوره پهلوی بیشتر دلارهای نفتی ایران برای خرید تجهیزات نظامی صرف میشد و این در حالی بود که در زمان محمدرضا پهلوی هیچ تلاشی برای رسیدن به خودکفایی در زمینه نظامی صورت نگرفت.
سوال اینجاست که در صورت تشدید تنش بین "مسکو و آنکارا"، آیا ترکیه تنگه "بوسفور" و "داردانل" را میبندد؟
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تنشهای اخیر بین ترکیه و روسیه تبدیل به یک اردو کشی نظامی سرد شده و کشورهای آتلانتیک شمالی ناتو و فدراسیون روسیه کشتیهای جنگی خود را به دریای مدیترانه اعزام کردند.
برای مثال اخیرا سه کشتی جنگی پیمان آتلانتیک شمالی -ناتو و کشورهای غربی به همراه دانمارک (حضور ناو جنگی و پشتیبانی " آبسالون")، در مدیترانه حضور یافتند که روسیه هم در مقابل ناوهای جنگی خود را به مدیترانه اعزام کرده است.
تنشهای لفظی بین مقامات ترکیه و روسیه باعث شده تا تحلیلگران مطرح کنند که شاید در صورت لزوم و افزایش تنشها، ترکیه تنگههای "بوسفور" و "داردانل" را ببندد. البته اخیرا کشتی بزرگ "ساراتوف" هنگام عبور از گذرگاه ترکیه پرچم مهمان را بالا نبرد و به عقیده کارشناسان این یک اقدام تحریکآمیز برای "آنکارا" تلقی شده و شاید ترکیه هم در پاسخ عبور از تنگههای "بوسفور" و "داردانل" را متوقف کند و حرکت کشتیهای جنگی روسیه را با مشکل مواجه گرداند.
در تله انفجاری در بخش چانف شهرستان نیکشهر استان سیستان و بلوچستان 2 تن از مامورین نیروی انتظامی شهید شدند.
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان؛ فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: صبح امروز به دنبال انفجار تلهانفجاری که در مسیر بخش چانف در 100 کیلومتری شهرستان نیکشهر کار گذاشته شده بود دو نفر از مأموران انتظامی استان سیستان و بلوچستان شهید و تعدادی مجروح شدند.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی پیرامون گزارش اخیر آمانو و مسئله پی ام دی توضیحاتی ارائه کرد.
"بهروز کمالوندی" سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفت و گوی تفصیلی با خبرنگارسیاست خارجیگروهسیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛درباره "موضوع پیام دی در آژانس و مسائل مرتبط با آن" اظهار داشت: در 24 آذرماه "پی ام دی" دیگر از دستور کار خارج خواهد شد و ادامه نخواهد داشت.
وی با اشاره به این که بنای مذاکرات در دو سال گذشته اینگونه بوده که موضوعات قبلی بسته شود و این پروسه هم در برجام و هم در بند 24 دیده شده و اساس مذاکرات با آژانس و 1+5 نیز همین بوده است، یادآور شد: خوب است که درباره "پیام دی"، این کلمه را به کار نبریم؛ زیرا این موضوع یک اتهام مستقیم بوده در حالی که برنامه هستهای جمهوری اسلامی ایران هیچگاه بنای نظامی نداشته و ندارد و در همین پروسه قرار است موضوعات اینچنینی تا 24 آذر خاتمه مییابد و به تاریخ میپیوندد.
اخیرا وزیر دفاع دانمارک تصمیم گرفته رزمناو "آبسالون" را به منطقه مدیترانه اعزام کند.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تنشهای بین "آنکارا" و "مسکو" به حدی رسیده که پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هم در موضوع دخالت کرده و اخیرا تحرکاتی را انجام داده است.
پس از سرنگونی جنگنده "سوخو 24 " نیروی هوایی ارتش فدراسیون روسیه تنشهای بین ترکیه و روسیه به بالاترین حد خود رسید و جنگ لفظی دوطرف آغاز گردید و لذا ناتو هم نیروهایی را برای حضور در مدیترانه و در راستای استحکام مواضع خود مستقر کرد.
یکی از اقدامات ناتو حضور ناوهای هواپیمابر غولپیکر و رزم ناوها در مدیترانه بود که نمونه آن حضور "ناو هواپیمابر شارل دوگل" و کشتی جنگی پشتیبانی "آبسالون" میباشد که راستای تقویت ترکیه در دریای مدیترانه صورت گرفته است.
معاون وزیر خارجه گفت: اگر شورای حکام پرونده PMD را نبندد برجام بر اساس نظر رهبر انقلاب متوقف خواهد شد.
به گزارش خبرنگار حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان سیدعباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان در برنامه زنده "تیتر امشب" که از شبکه خبر پخش شد، درباره گزارش نهایی آمانو مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره مسائل گذشته هسته ای ایران اظهار داشت: در این گزارش سعی شده تا نکات مثبت و منفی در کنار هم قرار گیرد و به قولی سیاه و سفید باشد.
وی ادامه داد: اگر چه این گزارش نقاط ضعفی دارد اما یکی از نکات مثبت آن این است که جمع بندی نهایی آن به صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران منتهی می شود.
مذاکره کننده ارشد هسته ای کشورمان با اشاره به جمع بندی نهایی این گزارش افزود: برخلاف همه ادعاهایی که در 12 سال گذشته وجود داشته است شاهدیم که این جمع بندی شامل صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران می شود، همچنین این گزارش تصریح کرده که ارزیابی ما این است که تا قبل از سال 2003 یک سری فعالیت های مطالعاتی برای دست یابی به سلاح هسته ای در ایران انجام شده اما هیچ نشانه ای از وجود مواد هسته ای وجود ندارد.
دولت آمریکا میگوید با توجه به گزارش مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، آماده است که پرونده ابهامات برنامه هستهای ایران را ببندد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بی بی سی، «مارک تونر» یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه آمریکا گفته است که گزارش آژانس، ابهامات و سئوالات باقی مانده در مورد برنامه اتمی ایران را به خوبی پاسخ داده است.
وی گفت: آمریکا و پنج کشور دیگری که در مذاکرات اتمی با ایران مشارکت داشتند در جلسه شورای حکام آژانس در روز ۱۵ دسامبر با مختومه شدن این پرونده موافقت خواهند کرد تا بتوانیم بر اجرای توافق جامع اتمی متمرکز شویم.
یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارشی به اعضای شورای حکام، مدعی شده است که ایران پیش از سال ۲۰۰۳ فعالیتهای محدود اما سازماندهی شدهای در مورد یک برنامه تسلیحات اتمی داشته که بعضی از آنها تا سال ۲۰۰۹ هم ادامه یافته، اما نشانه قابل اعتنایی از ادامه یافتن این فعالیتها پس از سال ۲۰۰۹ وجود ندارد.
آقای تونر در این رابطه گفت که گزارش آژانس با ارزیابی اطلاعاتی آمریکا که برنامه تسلیحات اتمی ایران در سال ۲۰۰۳ متوقف شده بود، همخوانی دارد. وی افزود که توافق جامع اتمی میان ایران و گروه ۱+۵ شفافیت و دسترسی لازم را برای اقدام فوری در صورت تکرار چنین فعالیت هایی در ایران فراهم می کند.
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: مهمترین نکته گزارش یوکیا آمانو مدیرکل آژانس عدم انحراف برنامه هسته ای ایران بوده و دراین گزارش به عدم پایبندی اشاره نشده است.
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "رضا نجفی" نجفی درباره گزارش منتشر شده از سوی یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی اظهارداشت: بخش زیادی از گزارش 15 صفحهای آژانس توصیفی است و سابقه موضوع را با تکرار بخشهایی از گزارش 2011 توضیح داده است.
وی یادآور شد: در این گزارش شاید حدود 50 بار به نوامبر 2011 یا ضمیمه 2011 و یا سند 2011/65 اشاره شده است. در واقع مدیرکل خواسته بگویید ادعاها قبلاً چه بوده و یک بخش هم سابقه قطعنامههای شورای حکام است.
نماینده ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی تاکید کرد: بخش عمدهای هم تشریح همکاریهای ایران بر اساس چارچوبی برای همکاری و نقشه راه است و در واقع ارزیابیها بخش کمی از گزارش را در بر میگیرد.
نجفی ادامه داد: همانطور که مدیرکل گفته بود گزارشش نه کاملاً سیاه و نه کاملاً سفید است. البته همانطور که جناب آقای عراقچی گفتند به نظر بیشتر سفید است.
رژیم صهیونیستی در واکنش به گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی، تعميق تحقيق درباره برنامه هسته اي ايران را خواستار شد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، رژیم صهیونیستی به دنبال انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد فعالیت های هسته ای گذشته ایران، خواهان تعمیق تحقیق درباره برنامه هسته ای ایران شد.
آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش محرمانه خود که به رویت خبرگزاری رویترز رسید اعلام کرد ایران پیش از پایان سال 2003 به صورت هماهنگ شده اما محدود، برای ساخت تسلیحات هسته ای تلاش کرده است.
تهیه این گزارش بر اساس توافق ماه ژوئیه میان تهران و شش کشور قدرتمند جهان، ضروری بود و هدف از تهیه آن، پاسخ دادن به پرسش های مطرح شده درباره ماهیت واقعی فعالیت های هسته ای گذشته ایران عنوان شد. برخی از این پرسش ها بیش از یک دهه در قبال ایران مطرح شده است.
در گزارش آژانس در این باره آمده است: «آژانس این گونه ارزیابی می کند که طیفی از فعالیت های مربوط به ساخت وسیله انفجاری هسته ای، در ایران تا پیش از پایان سال 2003 صورت گرفت که این فعالیت ها به صورت هماهنگ شده بود.»
در ادامه این گزارش آمده است: «آژانس همچنین ارزیابی کرده است که این فعالیت ها، از مطالعات امکان سنجی و علمی و همچنین دستیابی به برخی قابلیت ها و توانایی های فنی مربوطه و خاص، فراتر نرفته است.»
گزارش ارزیابی نهایی مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره ایران و موضوع پی.ام.دی منتشر شد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ گزارش ارزیابی نهایی "یوکیا آمانو،" مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، درباره ایران و موضوع پی.ام.دی منتشر شد. گزارش مذکور، برای مطالعه در اختیار اعضای شورای حکام آژانس قرار گرفت.
آژانس ادعا کرد: ایران در گذشته روی ساخت سلاح اتمی کار کرده است؛ اما اقداماتش در این زمینه، از برنامهریزی و آزمایش اجزای اولیه فراتر نرفته است. تهران همه اطلاعاتی را که ما خواهان آن بودیم در اختیارمان قرار نداد. اگر ایران اطلاعات کافی در اختیارمان میگذاشت، شاید ارزیابی ما متفاوت میبود.
آژانس در ادامه ادعا می کند: بیشتر تلاش ایران در زمینه ساخت سلاح اتمی مربوط به پیش از سال 2003 است و تعدادی از این فعالیتها تا سال 2009 ادامه داشته است.
بنابر اعلام آژانس، فراتر از فعالیت های پیشین اعلام شده توسط دولت ایران، هیچ شواهدی مبنی بر وجود چرخه های سوخت هسته ای مخفی در این کشور پیدا نشده است.
این گزارش محرمانه، 13 روز پیش از نشست شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی برای مطالعه در اختیار اعضا قرار گرفته است. گزارش مذکور، سپس به نشست یک روزه شورای حکام که 15 دسامبر (24 آذر ماه) در مقر این سازمان در وین برگزار می شود، ارائه خواهد شد و اعضا آن را بررسی و تصمیم گیری خواهند کرد.
دومین پیام رهبر معظم انقلاب به جوانان در غرب، بازتابی گسترده در رسانههای مختلف جهان داشت.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العالم، دومین پیام رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی که روز گذشته منتشر شد، در رسانه های منطقه ای و بین المللی بازتابی گسترده داشت.
خبرگزاری "ترند" جمهوری آذربایجان درخبری به بازتاب این نامه پرداخت و نوشت رهبر انقلاب در نامه خود به جوانان غرب از دولتهای غربی برای اتخاذ استانداردهای دوگانه در مبارزه با تروریسم انتقاد کرده است.
در ادامه آمده است که رهبر ایران از وقوع حوادث تروریستی پاریس ابراز تاسف و اعلام کرده است هر کسی که دارای حس عاطفه و انسانیت باشد تحت تاثیر مشاهده این صحنه ها چه در پاریس، فلسطین، عراق، لبنان و یا در سوریه قرار خواهد گرفت.
در بخش دیگری از این خبر آمده است که به اعتقاد رهبر ایران دنیای اسلام قربانی ترور و وحشی گری قرار گرفته و آمریکا به حمایت از تروریسم مشغول است.
به گزارش این خبرگزاری رهبر انقلاب همچنین رهبران غرب را به اتخاذ استاندارهای دوگانه در مبارزه با تروریسم محکوم کرد.
انتقاد رهبر انقلاب از غرب در قبال سیاستهای رژیم صهیونیستی در قبال مردم فلسطین نیز موضوعی بود که خبرگزاری ترند به آن اشاره کرده است.
اخیرا ارتش ترکیه تانکهایش را از طریق قطارهای باری به منطقه "غازیان تپ" ارسال کرده است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اتفاقات یک هفته اخیر سوریه و خصوصا هدف قرار گرفتن جنگنده سوخو این کشور نشان داد که برخی کشورهای همسایه سوریه همچون ترکیه از روند مقابله با تروریسم و اتاق عملیات مشترک "مسکو- دمشق" رضایت ندارند و اگر لازم باشد برخی عکسالعملهای مخرب را انجام میدهند که نمونه آن "سرنگون کردن جنگنده روسی" بود.
ترکیه در 4 سال اخیر یک بازیگر غیرمفید در تحولات سوریه بوده و همواره تلاش کرده تا نظام "بشاراسد" را سرنگون کند که در این راستا از هیچ اقدامی فروگذار نکرده است؛ امروز شهرهای مختلف استان های سوریه را ویرانیهای انبوهی دربر گرفته و اگر بخواهیم سهم کشورهای مرتجع منطقه را در یک کفه ترازو و سهم ترکیه را در کفه دیگر ترازو قرار دهیم، 50 درصد بیثباتی و مشکلات امنیتی سوریه به دلیل سیاستهای مخرب دولتمردان حزب "عدالت و توسعه" در تحولات این کشور (سوریه) است.
مشاور مقام معظم رهبری تأکید کرد محوری متشکل از سوریه، ایران و روسیه، به نمایندگی از جهان با تروریسم مبارزه میکنند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل تأکید کرد: محور متشکل از سوریه، ایران و روسیه به نمایندگی از جهان با تروریسم میجنگند.
دکتر «علی اکبر ولایتی» این مطلب را در گفتگوی اختصاصی با الاخباریه مطرح کرد و افزود: لازم است حمایت جهانی از تروریسم متوقف شود و کشورها به جبهه بینالمللی جنگ با تروریسم ملحق شوند.
آقای ولایتی گفت: آنچه که بارها بر آن تأکید کردهایم آن است که تروریسم، محکوم است؛ بنابراین حمایت از تروریسم نیز محکوم خواهد بود. اگر مقابله با تروریسم، کار قابل قبول و مطلوبی است، بنابراین حمایت از مقابله با تروریسم نیز مطلوب و لازم است به همین سبب جبههها مشخص و روشن شده است و همه شواهد و قرائن نشان میدهد در عرصه بین المللی ابهامی [در این خصوص] وجود ندارد.
وی افزود: موضع ایران، روسیه و سوریه نیز موضع عادلانه و بر حق است و مقاومت اسلامی در لبنان و عراق نیز موضع عادلانه و برحقی دارند و کشورهای اروپایی نیز مانند فرانسه و آلمان میخواهند به جبهه گشوده شده علیه تروریسم ملحق شوند.
حملات موفقیت آمیز روسیه در سوریه و استفاده از سلاح های پیشرفته، تاکنون بسیاری از عناصر گروه تروریستی داعش را فراری داده است.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوانبه نقل از اسپوتنیک، روسیه از آغاز حملات موفقیت آمیز خود در سوریه، از سلاح های مختلفی برای محو کردن عناصر گروه تروریستی داعش استفاده کرده است. وزارت دفاع روسیه نیز روز گذشته سامانه های موشکی پدافند هوایی اس 400 را برای تامین امنیت هواپیماهای روسی به پایگاه هوایی "حمیمیم" در سوریه اعزام کرد.
بمب اتم، مرگ آور ترین سلاحی است که بشر برای کشتار دسته جمعه ساخته است و متاسفانه هر روز هم در حال گسترش و پیشرفت هستند.
به گزارش خبرنگار اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بمب اتم، مرگ آور ترین سلاحی است که بشر برای کشتار دسته جمعه ساخته است و متاسفانه هر روز هم در حال گسترش و پیشرفت هستند. در این گزارش قصد داریم تا خطرناکترین و مهلکترین بمب های اتمی هوشمند را برای شما به تصویر بکشیم.
موشک M51 فرانسه با برد 10000 کیلومتر و قابلیت حمل 100 کیلو تنی کلاهک جنگی
اخیرا ادعایی از سوی یک رسانه وابسته به اسرائیل مطرح شده که قابل تامل است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جنگ روانی رسانههای وابسته به اسرائیل در شکلها و موارد مختلف مطرح شده و آنها هر روز با بهانهای جمهوری اسلامی ایران را متهم میکنند.
ادعاهای مطرح شده رسانههای وابسته به اسرائیل به قدری متنوع و گسترده است که از دل مطالب عنوان شده سناریوی "ایران هراسی" و جنگ روانی ضد کشورمان خارج میشود. اخیرا "دبکا فایل" ادعایی ضد ایرانی را مطرح کرده که قابل تامل است و ارتباط به جنگندههای ایرانی دارد.
*** بازخوانی ادعای دبکا فایل
پایگاه صهیونیستی "دبکافایل" در گزارشی مدعی شد برای نخستین بار، جنگنده های ایران در آسمان سوریه در کنار جنگنده های روسی حاضر شدند. این پایگاه در گزارش اختصاصی خود مدعی شد: چندین تصاویر ویدئویی که ظاهرا وزارت دفاع روسیه آنها را منتشر کرده است، برای نخستین بار حضور "جنگنده های اف 14 " و "میگ 29" ایران را در آسمان سوریه نشان میدهد. در تصاویری که مجله ایتالیایی اویشنیست "The Aviationist " منتشر کرده است، جنگنده های ایرانی، بمب افکن های روسی، از جمله "توپولوف تی یو صد و شصت"- سنگین ترین، سریعترین و مخرب ترین بمب افکنی که تا کنون ساخته شده - را در ماموریتهایی به فاصله صد و پنجاه کیلومتری مرزهای شمالی اراضی اشغالی اسکورت میکنند. جنگنده های قدیمی اف چهارده ساخت آمریکا در دهه 1970، زمانی که شاه مخلوع در قدرت بود، به ایران فروخته شد .
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در واکنش به اظهارت آمانو گفت: ارائه گزارش دوپهلو از سوی آژانس امر جدیدی نیست.
علاءالدین بروجردی نماینده مردم بروجرد به اظهارات اخیر مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی مبنی بر ارائه گزارش آژانس درباره PMD در گفتوگو با خبرنگار مجلسگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، واکنش نشان داد.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در نامه اخیر خود به رئیس جمهور مبنی بر الزامات اجرای برجام، گفت: طبق نامه رهبری پرونده PMD باید بسته شود.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، تصریح کرد: شورای حکام تا 24 آذرماه فرصت دارند پرونده PMD ایران را ببندد و اقدامات برای اجرای برجام ادامه یابد.
بروجردی تاکید کرد: معتقدم موضوعات معطوف به برجام چونان بهم گره خورده که عدم بستن پرونده PMD اتفاق نخواهد افتاد، بنابراین طرف مقابل خوب میداند لازمه اجرای برجام، در واقع عملی شدن محدودیتها درباره بستن پرونده PMD است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه با اشاره به نوع گزارش مدیرکل آژانس درباره PMD تاکید کرد: ارائه گزارش دوپهلو از سوی مدیرکل آژانس امر جدیدی نیست و همواره وجود داشته است.
بروجردی در پایان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر گزارش آمانو درباره PMD معماگونه باشد، آیا این امر تاثیری بر موضوع PMD خواهد گذاشت، تصریح کرد: بستن پرونده PMD تصمیمی سیاسی است که شورای حکام باید آن را اتخاذ کند. بنابراین بسته شدن پرونده PMD در اختیار مدیرکل آژانس نیست و در واقع وی میتواند در ارائه گزارش تاثیر خود را بگذارد تا پیرامون آن تصمیمگیریها صورت گیرد، اما اگر تصمیم گیریها در رابطه با PMD صورت نگیرد، بازی بهم خواهد خورد.
علیرغم تکذیب چند باره خبر زخمی شدن سردار سلیمانی از سوی روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وب سایت گروهک منافقین با انتشار جزئیاتی بیاساس، همچنان به شایعه پراکنی در این خصوص ادامه میدهد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اینترنتی گروهک منافقین با انتشار خبری کذب و تکراری که مدرکی برای آن ارائه نشده است، مدعی شد سردار "قاسم سلیمانی،" فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران، دو هفته پیش در مناطق جنوبی حلب به شدت مجروح شد و هم اکنون برای مداوا در بیمارستان بقیه الله تهران بستری است. این پایگاه معاند همچنین مدعی شد سردار سلیمانی در چند ناحیه بدن از جمله سر ترکش خورده است.
این درحالیست که یک منبع آگاه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دقایقی پیش در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان این ادعاها را به شدت تکذیب کرد.
این وب سایت همچنین مدعی شد: خودروی قاسم سلیمانی در گذر از یک معبر در بخش جنوبی حلب مورد حمله خمپارهای معارضان سوری قرار گرفت و علاوه بر مجروح شدن وی، دو نفر دیگر از سرنشینان خودرو به شهادت رسیدند. سردار سلیمانی بلافاصله بوسیله بالگرد سپاه پاسداران به دمشق منتقل و پس از انجام درمانهای اولیه، به سرعت به تهران اعزام شد.
جزئیات عملیات نجات خلبان روس توسط کماندوهای آموزش دیده توسط ایران/ سرلشکر سلیمانی، فرمانده عملیات
ناگفتههای عملیات کماندوهای ارتش سوریه و کماندوهای ویژه حزب الله لبنان برای آزادسازی خلبان روسیه از چنگ تروریستها منتشر شد.
جزئیات اجرای عملیات نجات یکی از دو خلبان جنگنده سوخو ۲۴ ارتش روسیه که توسط جنگنده های ارتش ترکیه سرنوگون شد، برای اولین بار منتشر شد.
در این گزارش اعلام شده که عملیات آزادسازی خلبان روس از چنگ تروریستها با مدیریت شخص سرلشکر سلیمانی صورت گرفته و در آن ۶ کماندو از حزب الله و ۱۶ کماندو از ارتش سوریه به عمق مواضع تروریستها پشت خطوط جنگی نفوذ میکنند.
متن کامل گزارش خبرگزاری روسی اسپوتنیک را در ذیل میتوانید بخوانید:
طی هفته گذشته اخباری مبنی بر زخمی شدن و حتی شهادت سردار قاسم سلیمانی منتشر شده بود و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران هم این اخبار را تکذیب کرد ولی رسانه های غربی و عربی تلاش کردند به این شایعات دامن بزنند.
من روز گذشته در جلسه ای این مورد را از یکی از افراد بسیار نزدیک به ژنرال سلیمانی جویا شدم و وی نیز این اخبار را از ریشه تکذیب کرد و اظهار داشت سردار سلیمانی نه فقط کاملا سالم است بلکه در خطوط مقدم جبهه نبرد با تروریست هایی که تلاش دارند به مرز و بوم ایران نزدیک شوند و آسایش شهروندان ایرانی را بر هم زنند، مستقر است.
سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به ادعای برخی مقامات آمریکایی گفت: ایران در سال های گذشته قربانی حملات جدی سایبری نظیر استاکس نت بوده ، ولی این حملات غیرقانونی را با حملات متقابل سایبری پاسخ نداده است.
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "حسین جابری انصاری" سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه در واکنش به ادعای برخی مقامات آمریکایی در خصوص حملات سایبری ایران اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران در سال های گذشته قربانی حملات جدی سایبری نظیر استاکس نت بوده اما این حملات غیرقانونی را با حملات متقابل سایبری پاسخ نداده است.
وی افزود: از دیدگاه ما فقدان یک نظام حقوقی کارآمد در عرصه بین المللی برای جلوگیری و ممنوعیت از چنین حملاتی یکی از کمبودهای جدی در این زمینه است.
جابری انصاری خاطرنشان کرد: ایران بعنوان یک کشور مسئولیت پذیر که در حال حاضر ریاست جنبش عدم تعهد را نیز برعهده دارد همواره به تدوین و تقویت ساز و کارهای بازدارنده بین المللی در این زمینه متعهد بوده و دیگر کشورها بویژه کشورهای عربی را نیز به همکاری و خودداری از اقدامات و حملات مخرب سایبری فرا می خواند.
وی افزود: متاسفانه عملکرد برخی از کشورها در این رابطه سازنده نبوده و به هنجارهای بین المللی آسیب زده است.
روسیه حضور نظامی قوی در سوریه را حفظ کرده و به پاسخ غیر مستقیم به ترکیه بسنده نخواهد کرد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی العهد در گزارشی نوشت: منطقه پس از شعله ور شدن درگیری روسی- ترکی در زمین سوریه، وارد مرحله جدیدی شده است که هنوز ویژگیهای آن بطور کامل مشخص نیست. روسیه به سختی از تصمیمش برای ورود در جنگ ضد تروریسم در سوریه عقب نشینی خواهد کرد. حتی اگر همه هزینه ها را بپردازد و ترکیه نیز با اقدامات شتابزده اش ماجراجو به نظر می رسد.
جمال واکیم استاد روابط بین الملل در دانشگاه لبنان گفت: روسیه از حضور نظامی قوی در سوریه دست بر نمی دارد. این مساله مرگ و زندگی برای روسیه است. وی واکنشهای روسیه را تا این لحظه به شرح ذیل دانست:
• حفظ حجم حملات نظامی در منطقه شمال سوریه که امیدهای ترکها را برای برپایی منطقه پرواز ممنوع برای افراد مسلح در شمال سوریه برباد می دهد.
• تمامی خاک سوریه زیر منطقه پرواز ممنوع روسیه قرار می گیرد. این اقدام با وارد کردن پیشرفته ترین سامانه موشکی از زرادخانه روسیه یعنی اس 400 صورت می گیرد. در نتیجه سوریه زیر حمایت هوایی کامل روسیه قرار می گیرد.
• روابط نظامی با ترکیه قطع می شود و از این طریق ترکیه از مقدار زیاد اطلاعاتی که طرف روسی در قالب همکاری امنیتی در اختیارش می گذاشت، محروم می شود.
خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی به بررسی و تحلیل علل و انگیزههای ترکیه از سرنگونکردن جنگنده سوخو 24 ارتش روسیه پرداخت.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ خبرگزاری اسپوتنیک روسیه در گزارشی درباره دلایل ترکیه از سرنگون کردن هواپیمای نظامی روسیه نوشت: آنکارا هیچ دلیل مشروعی برای سرنگون کردن بمب افکن روسی که در عملیات ضد داعش در سوریه شرکت کرده بود، نداشت زیرا این هواپیما هرگز از حریم هوایی سوریه خارج نشده بود؛ به همین جهت این باور شکل می گیرد که ترکیه دارای انگیزه های مخفی بوده است.
وارد کردن ناتو به مناقشه سوریه، بی اثر گذاشتن تلاش ها برای ایجاد ائتلاف گسترده علیه داعش و حتی انتقام گیری به سبب از دست دادن تجارت غیرقانونی نفت با این گروه تروریستی.
ترکیه که گرایش افراطی دارد از مدت ها قبل خواهان کنار رفتن "بشار اسد،" رئیس جمهور سوریه از قدرت بوده است. برای این منظور، آنکارا آشکارا از گروه های افراطیای که به دنبال برکناری رئیس جمهور مشروع سوریه هستند، حمایت می کند. با این حال بعد از اینکه روسیه بنا به درخواست دمشق وارد اقدامات مبارزه با تروریسم شد، گزینه برکناری اسد دیگر مطرح نبود.
ژنرال روسی اعلام کرد: طبق اطلاعات ارتش سوریه هواپیمای اف 16 ترکیه از فاصله 5 تا 7 کیلومتری و در خاک سوریه به سوخو 24 حمله کرده است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، سپهبد ویکتور بوندرف، فرمانده کل نیروی هوا ـ فضای روسیه به خبرنگاران گفت طبق اسناد کنترل به وسیله ی وسایل پدافند هوایی سوریه، هواپیمای اف ـ 16 ترکیه مدت 40 ثانیه در حریم هوایی سوریه قرار داشت و به اندازه 2 کیلومتر وارد عمق خاک سوریه شده بود اما بمب افکن روسی "سوخو 24 ام" مرز ترکیه را نقض نکرده بود.
سپهبد ویکتور بوندرف ضمن اعلام این مطلب افزود: در جریان بررسی ویدیوی تهیه شده به وسیله ی وسایل مقر فرماندهی نیروی هوایی و پدافند هوایی سوریه، هدف هوایی در حال پرواز با سرعت 810 کیلومتر در ساعت از جانب ترکیه به سوی مرز دولتی با مسیر 190 درجه کشف شد.
یک جنگنده روسی در خاک سوریه، نزدیک مرزهای ترکیه سرنگون شد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ شبکه تلویزیونی الجزیره لحظاتی پیش در خبری فوری اعلام کرد: یک فروند جنگنده روسی در داخل خاک سوریه در استان لاذقیه، نزدیک مرزهای ترکیه سرنگون شد.
برخی منابع خبری نیز گزارش دادند: جنگنده های ترکیه این جنگنده روسیه به علت "نقض حریم هوایی،" نزدیک مرزهای سوریه سرنگون کردند.
شبکه پرس تی وی نیز گزارش داد: تلویزیون ترکیه از سقوط یک جنگنده در نزدیکی مرز این کشور با سوریه خبر داده است.
شبکه تلویزیونی «هابرترک» ترکیه امروز (سهشنبه، سوم آذر) ویدئویی از صحنه سوختن این جت در نزدیکی مرز ترکیه با منطقه لاذقیه در سوریه پخش کرد.
در همین حال خبرگزاری رویترز اعلام کرد: تصاویر تلویزیونی پخش شده از رسانه های ترکیه نشان می دهد دو خلبان جنگنده ساقط شده نزدیک مرز ترکیه - سوریه، از هواپیما با چتر نجات بیرون پریدهاند.
نخست وزیر ترکیه اعلام کرد آخرین خبرها درباره سرنگونی یک فروند جنگنده در مرزهای سوریه را به اطلاع ناتو و سازمان ملل رسانده است.
آخرین خبرها درباره سقوط این جنگنده روسی را در این قسمت مشاهده کنید:
بالگردهای نظامی ارتش روسیه با گشتزنی در ارتفاع پایین در محل سقوط جنگنده این کشور نزدیک مرزهای سوریه با ترکیه، برای یافتن خلبانان این جنگنده تلاش میکنند.
شبکه العربیه مدعی شد قاسم سلیمانی در حلب زخمی شده و هم اکنون در یکی از بیمارستانهای تهران بستری است.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، شبکه سعودی العربیه با انتشار خبری مدعی شد سردار قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران در سوریه به شدت زخمی شده است.
این شبکه به نقل از یکی از پایگاه های فارسی زبان ضد انقلاب مدعی شد: قاسم سلیمانی 12 روز پیش با دو نفر از همراهانش در درگیری های حلب و در پی شلیک موشک تاو به شدت زخمی شد. العربیه در ادامه مدعی شد: طبق گزارشهای رسیده، ژنرال سلیمانی پس از امدادهای اولیه به تهران منتقل شد و هم اکنون در یکی از بیمارستانهای پایتخت بستری است.
این شبکه در ادامه افزود: جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید در گفتگو با العربیه تصریح کرد: ما از گزارشهایی که درباره زخمی شدن قاسم سلیمانی منتشر شده است، اطلاع داریم؛ اما اکنون نمی توانیم آنها را تأیید کنیم.
رئیس جمهور روسیه در اغلب سفرهای خارجی، خودروی زرهی و فوق امنیتی خود را همراه میبرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ "ولادیمیر پوتین،" رئیس جمهور روسیه، یکی از سیاستمداران سوپرمیلیاردر جهان است. او درمورد هر بخش از زندگی دارای برنامه و طرح منحصربه فردی است و دور از ذهن نیست اگر همین وسواس را بر خودرویی که سوار میشود نیز اعمال کند.
پوتین قرار است دوشنبه (دوم آذر) وارد تهران شود. این سفر بهانهای شده تا مسائلی چون چمدان اتمی روسیه و خودروی فوق زرهی پوتین هم در کانون توجه رسانهها قرار گیرد. خودروی فوق زرهی پوتین، ویژگیهای جالبی دارد.
رییس جمهوری ترکمنستان با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کرد.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (یکشنبه) در دیدار آقای «قربانقلی بردی محمد اف» رئیسجمهوری ترکمنستان با اشاره به روابط نزدیک و دوستانه ایران و ترکمنستان و ظرفیتهای فراوان موجود برای توسعه همکاریهای دو جانبه و مقابله با آتش افروزیها در منطقه، تأکید کردند: راه مقابله با جریانهای تروریستی و خنثی کردن نفوذ آنها، مجال دادن به مردم در فعالیتهای صحیح اسلامی و تقویت حرکتهای فکریِ اسلامیِ معتدل و عقلانی است.
حضرت آیت الله خامنهای در این دیدار، دو ملت ایران و ترکمنستان را همسایگانی همچون دو خویشاوند توصیف کردند و با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای فراوان در جهت توسعه همکاریها افزودند: لازم است که با جدیت در جهت اجرای توافقات صورت گرفته گامهای مؤثر و عملی برداشته شود.
رهبر انقلاب، امنیت، رفاه و پیشرفت همسایگان و کشورهای اسلامی را به نفع جمهوری اسلامی خواندند و گفتند: مرزهای ایران و ترکمنستان مرزهای صلح و آرامش و موجب آسایش خاطر طرفین بوده و امکان استفاده از مسیر ایران برای راهیابی به خلیج فارس و دریای آزاد فرصت ارزشمندی برای ترکمنستان است.
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا گفت: هواپیمای نظامیان آمریکایی را نشانده و آنها را 7 ساعت نگه داشتیم تا بفهمند این مملکت صاحب دارد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدآفند هوایی خاتم الانبیا در مراسم گرامیداشت سالگرد سردار شهید حسن تهرانی مقدم که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد اظهار داشت: آسمان جمهوری ایران امنترین آسمان غرب آسیا است و جمهوری اسلامی بر ایران به هیچ کشوری اجازه از عبور بدون مجوز را نمی دهد.
وی ادامه داد: امروز بیش هزار و 700 هواپیما از آسمان کشور عبور میکند و وقتی فرمانده نیروی هوایی روسیه فهمیده ما چگونه هواپیمای یودوی آمریکایی را نشاندیم گفت که شما بسیار پیشرفت کردهاید.
فرمانده قرارگاه پدآفند هوایی خاتم الانبیا یادآور شد: ما با دشمن شوخی نداریم و هر کسی که چشم طمع به جمهوری اسلامی ایران داشته باشد نابود خواهد شد و امروز اقتدار موشکی ما مرهون شهدا امام شهداست.
چگونگی انفجار و متلاشی شدن هواپیمای ایرباس روسی بر فراز صحرای سینای مصر، در یک ویدیو شبیهسازی شده است.
به گزارش گروه فیلم و صوتباشگاه خبرنگاران جوان، صحنه های شبیه سازی انفجار و سقوط هواپیمای روسی را منتشر کرد. در این ویدیو محل قرار گرفتن چمدان حاوی بمب و نحوه انفجار و مراحل متلاشی شدن و سقوط ایرباس 321 روسی بر فراز جزیره سینای مصر به تصویر درآمده است.
مقامات امنیتی روسیه تأیید کرده اند که سقوط هواپیمای روسی بر اثر اقدام تروریستی بوده است.
در آستانه سفر رئیس جمهور روسیه به ایران، گمانهزنیها درمورد چمدان اتمی وی قوت گرفته است.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ "ولادیمیر پوتین،" رئیس جمهور روسیه، دوشنبه هفته جاری به تهران سفر میکند و علاوه بر "دکتر حسن روحانی،" رئیسجمهور کشورمان با آیتالله خامنهای، رهبر معظم انقلاب، نیز دیدار و گفتگو خواهد کرد؛ اما در این میان بسیاری از تحلیلگران منتظرند ببینند آیا پوتین در این سفر چمدان معروف اتمی خود را همراه خواهد داشت یا خیر.
چمدان اتمی چیست؟
چمدان اتمی وسیلهای است که در آن دادههای رمزی و سری لازم جهت صدور فرمان حمله، با بکار گیری تسلیحات هستهای کشورهای آمریکا، فرانسه و روسیه، بوسیله رئیس جمهور آنها نگهداری میشود.
در روسیه سه چمدان اتمی وجود دارد. چمدانها "چگت" نام دارند. اولی در دست رئیس جمهور، دومی در دست رئیس ستاد مشترک سه قوا و سومی در اختیار وزیر دفاع است. این سری چمدان بخشی از سامانه ارتباطات و فرماندهی کل ارتش روسیه، کازبک، است. این نام از نام سیگار برگ مورد علاقه "استالین" گرفته شد. طبق قوانین کرملین، روسها باید سه نفره و پشت سر هم فرمان حمله را صادر کنند.
سلام دوستان وسروران عزیز
به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم