رئیسجمهور گفت: باید بدانیم که ترور و تروریسم با بمب از بین نمیرود، بلکه باید با تغییر گفتمان مسیر تروریسم را از بین ببریم.
به گزارش خبرنگار دولتگروه سیاسیباشگاه خبرنگاران جوان، حجتالاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیسجمهور در بیست و نهمین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی که امروز یکشنبه (6 دیماه) در سالن اجلاس سران برگزاری شد، با بیان اینکه امروز در درون دنیای اسلام گروههایی به نام دین و به نام جهاد تیغ به روی مسلمین میکشند، گفت: شاید هیچوقت تصور نمیکردیم که در دنیای اسلام متجاوز اصلی یعنی رژیم صهیونیستی فراموش شود و از صحنه اخبار کشورهای اسلامی کنار رود، اما آنچه مطرح میشود کشتار مسلمانان به دست مسلمانان و یا مدعیان اسلام باشد.
وی در ادامه افزود: آیا روزی تصور میکردید که دشمن با پرچمی منقش به نام مبارک الله و رسولالله، اسلام را دین خشونت معرفی کند و جمعی ولو اندک در درون جهان اسلام در عمل و زبان اسلام را دین کشتار و خشونت و ظلم معرفی کنند؟
ترکیه تلاش میکند با توجه به چشمانداز آینده عراق، حضور خود را در اقلیم کردستان و مناطق سنی نشین عراق به خصوص موصل تثبیت کند.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اواسط آذر ماه بود که 130 نیروی نظامی ترکیه به همراه ادوات سنگین شامل 20 تا 25 تانک و نفربر به شمال شرقی موصل رفته و در آنجا مستقر شدند. شهر موصل دومین شهر بزرگ عراق بعد از بغداد، هم اکنون در کنترل داعش است. پس از آن مقامات ترکیه اعلام کردند که 150 تا 300 نیروی خود را به روستای «باشیقه» در حدود 20 کیلومتری شمال شرق شهر موصل اعزام کردهاند.
منابع امنیتی ترک علت حضور این نیروها در منطقه را آموزش نیروهای عراقی عنوان کردند که این نیروها شامل پیشمرگههای کرد و نیز سنیهای اهل موصل هستند.
در واکنش به این حضور بود که دفتر نخستوزیری عراق بلافاصله در بیانیهای ضمن واکنش تند به این موضوع اعلام کرد که «نیروهای مسلح ترکیه در نزدیکی موصل، بدون اجازه به عراق وارد شدهاند و باید سریعتر خاک کشور را ترک کنند.» علاوه بر دولت عراق برخی نمایندگان مجلس این کشور نیز حضور ترکیه را محکوم کردند و در همین زمینه «حاکم الزاملی» رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس عراق گفت که ورود این گروه از نظامیان ترکیه به شمال عراق در راستای ارزیابی واکنش بغداد در قبال اعزام تعداد بیشتری از نظامیان ترکیه و همچنین نیروهای نظامی سعودی صورت گرفته است.
سایت نیویورک پست برای نخستین بار تصاویری از زندگی خصوصی ولادیمیر پوتین منتشر کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نیویورک پست؛ "ولادیمیر پوتین،" رئیس جمهور روسیه، هفته گذشته در مرکز تجارت جهانی مسکو نطق سالانه خود را در برابر هزار و 400 خبرنگار ایراد کرد و به توضیح و شرح سیاستهای خارجی، اهداف بلند مدت برای روسیه و راهکارهای مبارزه با فساد اقتصادی پرداخت. نکته قابل توجه در این سخنرانی، برخی توضیحات وی درباره زندگی خصوصی و دختران 30 و 29 سالهاش بود زیرا پوتین به ندرت درباره خانواده خود صحبت میکند.
رئیس جمهور روسیه درمورد ماریا 30 ساله و کاترینا 29 ساله گفت: دو دخترم در روسیه زندگی میکنند و هرگز در کشوری خارجی اقامت دائم نداشتهاند. هر دو در دانشگاههای روسیه تحصیل کردند و من به آنها افتخار میکنم. ماریا و کاترینا تحصیلشان را در روسیه پیگیری میکنند و همین جا به کار مشغول هستند. دخترهای من به 3 زبان پرکاربرد اروپایی تسلط دارند و حتی یکی از آنها به دو زبان شرقی نیز آشنایی دارد.
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران: محمد رضا باهنر یکی از با سابقه ترین افراد 28 سال گذشته مجلس شورای اسلامی از حضور در دهم دوره انتخابات مجلس امتناع کرد. فردی که برخی او را به سلطان لابی مجلس برای حل و فصل تصمیمات و برخی مشکلات می دانند و حالا رویگردانیش از مجلس دهم، قطعا معانی سیاسی زیادی خواهد داشت.
دیروز در حالی آخرین روز ثبت نام داوطلبین دهم دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تا شامگاه ادامه یافت که خبر حضور محمدرضا باهنر تا آخرین ساعات شب گذشته از سوی خبرنگاران در فرمانداری و وزارت کشور پیگیری میشد. خبری که در میان خبرها و حاشیههای روز گذشته، حضور نیافتن محمدرضا باهنر در ستاد انتخابات را به یکی از پدیدههای این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی بدل کرد.
امتناع محمد رضا باهنر از حضور در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی شاید روایتهای متفاوتی را به همراه داشته باشد، اما پیش از آن نباید این نکته را فراموش کرد که وی جزو ائتلاف اولیه اصولگرایان در انتخابات مجلس دهم هم نیز بوده است.
در نهایت با مردی ازدواج کردم که وضعیت مالی بسیار خوبی داشت، ولی 20 سال از من بزرگتر بود.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ازدواج یک امر مقدس و مهمترین تصمیم در زندگی هر فردی است، که او را وارد مرحله جدیدی از زندگی میکند. تشکیل زندگی مشترک و ورود به دنیای دو نفره و خانوادهای سالم، متعادل و پایدار مانند هر امر مهم دیگری به تفکر منطقی نیازمند است.
* آیا شاخصههای اقتصادی جایگزین ارزش اخلاقی می شود؟
امروزه با تغییر معیارهای ازدواج در جوانان، برخی مهمترین مقیاس برای زندگی مشترک را پول میدانند و اعتقاد دارند که داراریی مالی ،حلال همه مشکلات است و تمام شاخصههای اقتصادی را جایگزین ارزش اخلاقی میکنند. برخی از جوانان برای رهایی از مشکلات به دنبال ازدواج با شخصی میگردند که دارای وضع مالی مناسب است. این گروه از جوانان با این باور نادرست ازدواج می کنند که اگر همسری ثروتمند داشته باشند میتوانند چشم روی تمام واقعیتهای تلخ زندگی مثل فقر، بیسوادی والدین و نداشتن موقعیت اجتماعی ببندند و جایگاه خوب و قابل قبولی در جامعه و بین آشنایان کسب کنند.
سعودیها بیشترین طرفدار و خریدار اسیران زن داعش هستند.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه العالم، داعش بیشتر عناصر خود را با وعدههای فریبندهای چون ازدواج با زنان و دختران سوری، عراقی و بویژه ایزدیهایی که به کالایی در بازار برده فروشی داعش تبدیل شدهاند، جذب میکند.
"ابو شجاع دنایی" یکی از معروفترین تاجران نجات دهنده زنان ایزدی از چنگال داعش میگوید: سعودیها در مرتبه نخست خرید زنان ایزدی ربوده شده قرار دارند. شمار زیادی از سعودیها با هدف دستیابی به زنان ربوده شده عراقی و سوری که به عنوان کنیز مورد سوء استفاده قرار میگیرند، جذب داعش میشوند.
ابوشجاع، ثروت فراوان سعودیها را عامل تبدیل آنها به مهمترین مشتری بازار برده فروشی داعش عنوان کرد و گفت: برخی از این سعودیها حتی بیش از دو کنیز خریداری میکنند.
رهبر معظم انقلاب همزمان با ایام ولادت حضرت مسیح(ع) در منزل خانواده شهدای مسیحی حضور یافتند.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر اثار حضرت آیت الله خامنهای، رهبر معظم انقلاب همزمان با ایام ولادت حضرت عیسی علیهالسلام در منزل خانواده شهدای مسیحی حضور یافتند.
روایتی از متن و حاشیههای این دیدار فردا (یکشنبه) منتشر خواهد شد.
تحریمهای آمریکا یا به واسطه صدور یک مصوبه قانونی از سوی کنگره آمریکا وضع میشوند و یا به وسیله «حکم اجرایی» که رئیسجمهور صادر میکند؛ البته نوعی همپوشانی هم وجود دارد، زیرا کنگره معمولاً تحریمهایی را که با حکم ریاستجمهوری وضعشدهاند،بهقانون تبدیل میکند.
گروه بینالملل مشرق- آمریکا از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 1357 تا کنون چندین لایحه تحریم علیه ایران وضع کرده است. از آن زمان تا کنون، تحریمها ابزار ترجیحی شش رئیسجمهور آمریکا برای سیاستگذاری در قبال ایران بودهاند. کاخ سفید از سال 1357 با صدور دستکم 16 حکم ریاستجمهوری و تصویب 9 قانون در کنگره در 4 موج مختلف، تحریمها علیه ایران را گسترش داده است. توافق هسته ای میان ایران و کشورهای 1+5 که قرار است باعث برداشته شدن برخی از تحریم ها علیه ایران توسط آمریکا شود به راهتی می تواند با تغییر رئیس جمهور در آمریکا لغو شود.
تحریمها علیه ایران در 4 موج مختلف اعمال شده است
اولین موج تحریمهای آمریکا از سال 1979 تا 1995 پس از حادثه تسخیر لانه جاسوسی آغاز شدند. موج دوم تحریمها که از سال 1995 تا 2006 اعمال شد به دنبال آن بود تا با تحریم صنایع گاز و نفت ایران و ممانعت از دستیابی ایران به فناوریهای هستهای، نظام جمهوری اسلامی ایران را تضعیف کند. آمریکا با این تحریمها هر شرکتی را که در بخش انرژی ایران سرمایهگذاری میکرد، هدف قرار میداد.
اینکه چگونه کشوری که تحت شدیدترین تحریم های اقتصادی و تسلیحاتی قرار دارد، همچنان ناو ساخت خود را به روز رسانی کرده و به ماموریت می فرستد، باعث تعجب شناورها و یگانهای خارجی است.
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، ناوشکن «جمهوری اسلامی ایران جماران» را به نوعی می توان مهمترین دستاورد دفاعی کشور در حوزه دریایی برشمرد. این شناور رزمی که در سال 1388 با حضور فرمانده معظم کل قوا تحویل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شده است به نوعی نمادی از خودباوری و تحقق شعار "ما می توانیم" در صنعت دفاعی کشور محسوب می شود.
این ناوشکن 94 متر طول و قریب 1500 تن وزن دارد و یک مجموعه رادار پیشرفته در کنار انواع سامانه های دفاعی و تهاجمی نیز برای انجام هر چه بهتر ماموریتها، روی آن نصب شده است و می تواند با سرعت 30 گره دریایی حرکت کرده و 120 تا 140 پرسنل و خدمه نیز در آن فعالیت می کنند.
به گفته مسئولان این پروژه مهم دریایی، جماران از حدود یک میلیون و 400 هزار قطعه، سامانه و مجموعه تشکیل شده است و علاوه بر اینکه در جنبه های مختلف، در مقایسه با ناوشکنهای روز و همتراز خودش در دنیا برابری می کند، توانایی قدرت مانور بالا و ماندگاری زیاد در شرایط جوی بسیار نامناسب در دریاها را نیز دارد و با استفاده از فناوریهای پیشرفته، قادر به انجام این شش ماموریت به طور همزمان است. سامانهها و فناوریهای متعدد اطلاعاتی، جنگ الکترونیک، ضد الکترونیک، راداری، موشکی، اژدر زیر سطح و سونار در طبقات مختلف این ناوشکن قرار گرفته است.
منابع نزدیک به خاندان سعودی از تلاش های گسترده شاه سعودی برای پیاده کردن مدل انتقال قدرت قطری در عربستان با هدف واگذاری سلطنت به پسرش شاهزاده «محمد بن سلمان» خبر می دهند. «مجله شئون خلیجیه» در گزارشی مفصل به افشای این تغییر و تحولاتی پرداخت.
گروه بینالملل مشرق - منابع نزدیک به خاندان سعودی از تلاش های گسترده شاه سعودی برای پیاده کردن مدل انتقال قدرت قطری در عربستان با هدف واگذاری سلطنت به پسرش شاهزاده «محمد بن سلمان» خبر می دهند.
به نظر می رسد، داخل خاندان سعودی تحرکات و اقدامات مهمی در جریان است که موجب به پا شدن طوفانی بزرگ از تغییر و تحولات در آل سعود خواهد شد و راس قدرت حاکمه در عربستان را نشانه بگیرد. پایگاه اینترنتی اماراتی «مجله شئون خلیجیه» ضمن اعلام این خبر در گزارشی مفصل و مشروح که «ساعتی پس از انتشار حذف و از روی صفحه برداشته شد» به افشای تغییر و تحولاتی پرداخت که در خفا درون خاندان سعودی حاکم بر عربستان در جریان است و پیش بینی کرد که خیلی زود شاهد برملا شدن این اقدامات و اعلام خبر این تحولات و تغییرات در عربستان خواهیم بود.
ماکری دو روز بعد از انتخابش به ریاست جمهوری، در گفتگو با نتانیاهو، گفت که روابط این دو دولت به سمت بهتر شدن خواهد رفت. نتانیاهو هم از چشمانداز توسعه روابط ابراز خرسندی و ماکری هم برای برقراری «روابط راهبردی» با اسرائیل ابراز اشتیاق کرده بود.
گروه بینالملل مشرق - دولت جدید راستگرای آرژانتین، تفاهمنامه سال 2013 دولت قبلی این کشور را با جمهوری اسلامی ایران، برای تشکیل یک «کمیته حقیقتیاب» مشترک درباره انفجار سال 1994 مرکز یهودیان آرژانتین در بوینس آیرس را ملغی کرد. آگاهان این اقدام را، در اولین هفته آغاز به کار دولت «مائوریسیو ماکری»، یک سیگنال مثبت به اسراییل برای بهتر شدن روابط آرژانتین و رژیم صهیونیستی میدانند.
در چند روز اخیر، انتشار دو فایل صوتی از مکالمه میان وزیر خارجه پیشین آرژانتین، هکتور تیمرمان، و دو تن از سران جامعه یهودی آرژانتین، درباره پرونده انفجار مرکز یهودیان آرژانتین (آمیا)، دستاویزی برای رسانههای صهیونیستی شده است تا همزمان با اقدام دولت آرژانتین، زمینه را برای ارتقاء روابط آرژانتین و صهیونیستها و از آن مهمتر افزایش فشار بر ایران فراهم کنند.
میزان واردات به مناطق آزاد و ویژه در 8 ماهه نخست امسال بیش از 4.3 میلیارد دلار بوده، در حالی که صادرات این مناطق فقط 683 میلیون دلار بوده است و همچنين میزان واردات در 10 منطقه آزاد و ویژهای که بالاترین حجم تجارت خارجی را در 8 ماهه نخست امسال داشتهاند، فاصله بسیار زیادی با صادرات این مناطق دارد.
گروه اقنصادي مشرق- آمار هشتماهه گمرک نشان میدهد واردات کالا به مناطق آزاد و ویژه بیش از 6 برابر صادرات از این مناطق است.
طی دو هفته اخیر، جار و جنجال زیادی درباره رای منفی مجلس به لایحه دولت برای افزایش تعداد مناطق آزاد و ویژه به پا شد.
دولت طی یک سال گذشته چند لایحه درباره ایجاد 12 منطقه ویژه اقتصادی و 7 منطقه آزاد به مجلس ارائه کرد که نمایندگان مجلس نیز 68 منطقه ویژه به آن اضافه کردند.
سرانجام این چند لایحه در مجلس تجمیع و به یک لایحه تبدیل شد؛اما با وجود تلاش فراوان نمایندگان موافق و ابراز حمایت دولت، با انتقادات کارشناسی چهرههای اقتصادی بهارستان این لایحه به تصویب مجلس نرسید.
با این وجود، نمایندگان موافق لایحه تشکیل مناطق آزاد و ویژه جدید از پای ننشستهاند و همچنان به دنبال طرح مجدد این لایحه در صحن مجلس هستند.
یکی از سؤالات افکار عمومی نحوه زندگی شخصی رهبر انقلاب بوده و بر همین اساس، چگونگی تهیه مایحتاج اولیه ایشان نیز از موضوعاتی است که بسیاری از مردم علاقمند به دانستن آن هستند.
گروه سیاسی مشرق –محمد حسین صفارهرندی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی، درباره بی توجهی هاشمی رفسنجانی به تذکرات رهبر انقلاب درباره سخت معیشتی مردم میگوید: رهبر انقلاب اوایل سال ۷۰ به آقای هاشمی گفته بودند که زندگی مردم دارد خیلی سخت میشود و گرانیها طاقت مردم را بریده است. من با ادامه سیاستهایی که منجر به فقیرتر شدن مردم میشود، موافق نیستم. (آن موقع سیاستهایی را در قالب حذف یارانهها دنبال میکردند)
رهبر انقلاب فرمودند: من مخالفم.
آقای هاشمی گفته بودند یک عدهای میآیند جوسازی میکنند و به شما میگویند. شما قبول نکنید. اینطورها نیست. وضع مردم خوب است.
رهبر انقلاب می گویند: این چیزی که میگویم از اینجاست که خانواده خودم برای خرید میروند و یافتههای خودمان است؛ اینطور نیست که کسی برای ما خبر آورده باشد. فرزند من و خانواده من خودشان میروند و خودشان خرید میکنند. نان میخرند. ماست میخرند و میفهمند که قیمت امروز نسبت به دیروز عوضشده است.
برخی از آقایان مسئول هستند که سال تا سال قیمت و نرخها دستشان نیستند برای اینکه هیچوقت، تو هیچ مغازهای پیدایشان نشده است و در زندگی عموم مردم نیستند و معلوم است که با این وضع خبردار نیستند. بعضی وقتها برخی خبرنگارهای زرنگ رسانهای هم هستند که گاهی اوقات سؤال میکنند که فلان چیز الآن چه قیمتی دارد و طرف مسئول هیچچیز نمیداند.[1]
به نظر می رسد كه از همین ابتدا اختلاف فزاینده ای میان خمینی (كه برخواستهایش برای تصفیه نفوذ خارجی از جامعه ایرانی و اسلامی كردن كامل جامعه هرچه بیشتر پافشاری می كند) و بازرگان كه سعی دارد همه را راضی كند ( ولی مؤثر نیست) وجوددارد.
به گزارش مشرق، «جوانهای عزیز! اسناد درس آموز لانه جاسوسی را بگیرید و بخوانید... دانشجویانی كه آنجا را گرفتند و فهمیدند كه لانه جاسوسی است با زحمت زیاد آن را استحصال كردند... اینها نشان میدهد كه امریكاییها در هنگام اوج نهضت و پیروزی انقلاب دائم درحال توطئه علیه جمهوری اسلامی بودهاند؛ آمریكا این است.» این بخشی از توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار دانشجویان و دانشآموزان به مناسبت ۱۳ آبان سالروز تسخیر سفارت آمریكا (لانه جاسوسی) است. بر همین اساس مركز اسناد انقلاب اسلامی از این پس به صورت روزانه، اقدام به انتشار اسناد استحصال شده از سفارت آمریكا میكند.
در سند زیر كه جز اسناد به دست آمده از لانه جاسوسی آمریكا است نشان می دهد كه از همان ابتدا اختلافات زیادی ما بین بازرگان و امام خمینی وجود داشت. متن كامل سند به شرح ذیل است:
معاون فرمانده سپاه گفت: اطلاعاتی داریم که برخی حامیان فتنهگران منتظر فرصتی برای برپایی فتنه دیگر هستند و به مجرد دیدن ضعفی از نظام، دوباره فعال میشوند.
به گزارش مشرق، بیش از 6 سال از انتخابات ریاست جمهوری خرداد 88 و حضور شکوهمند 85 درصدی مردم میگذرد، حلاوت این پیروزی به کام ملت به دلیل عدم تمکین نانجیبانه گروهی فتنهگر به رأی مردم، تلخ شد و انتخاباتی که میرفت تا اهرم قدرتمندی برای ایران در منطقه باشد، فرصتها و هزینههای بیشماری را به نظام جمهوری اسلامی و مردم تحمیل کرد.
برخی گمان میکنند گذر زمان میتواند سبب فراموشی گناه و جنایت فتنهگران شود و از این روست که در سطوح مختلف تلاش میکنند فتنه را در سطح یک کدورت تنزل داده و «حساسیتزدایی» کنند.
در آستانه سالگرد تجمع بینظیر مردم ایران در 9 دی که شاید بتوان آن را همه پرسی دوبارهای برای تائید نظام جمهوری اسلامی ایران دانست، در گفتگویی با سردار محمدحسین نجات معاون فرهنگی سپاه به بررسی زوایای مختلف بروز فتنه، دلایل گستردگی آن، نقش مردم در پایان دادن به 202 روز آشوب و اغتشاش و لزوم یادآوری مجدد این حادثه عبرت آموز پرداختیم:
* شرکت کنندگان در انتخابات باید قوانین را قبول کنند
سردار نجات در ابتدای این مصاحبه نفی قانون و نفی مردم سالاری دینی توسط اغتشاش گران پس از 22 خرداد 88 را یکی از نکات مهمی برشمرد و گفت که این موضوع مغفول مانده است:
«در تمام نظامهای انتخاباتی دنیا، ساز و کار قانونی وجود دارد و هر که میخواهد در انتخابات شرکت کند، فرض بر این است که این ساز و کار قانونی را قبول داشته باشد، جمهوری اسلامی نیز با این ساز و کار 30 سال و حداقل 30 انتخابات برگزار کرده است».
وی ادامه داد: بسیاری از دورهها اصلاحطلبان برگزارکننده انتخابات بودند و از دل آن افراد اصولگرا بیرون آمدند. به عنوان مثال آقای احمدینژاد پیروز انتخاباتی بود که آقای موسوی لاری برگزار کرد. همچنین در دورههای دیگر، افراد اصولگرا انتخابات را برگزار کردند و اصلاحطلبان پیروز میدان شدند، مثلاً انتخاباتی که آقای بشارتی مجری آن بود و آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد.
* نظام از 7دهم درصد آرای آقای روحانی صیانت کرد
سردار نجات با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی در انتخابات سال 92 از 7 دهم درصد آرای مردم هم حفاظت کرد و آقای روحانی با 50.7 درصد رئیس جمهور شد، گفت: دولت آقای احمدینژاد انتخابات 92 را برگزار کرد و آقای روحانی جزو منتقدین محکم آقای احمدینژاد بود؛ نظام جمهوری اسلامی در طول 30 سال نشان داده که سازوکار انتخاباتی سالم و امتحان پسدادهای دارد.
نامنویسی داوطلبان نمایندگی دوره دهم مجلس شورای اسلامی از 28 آذر آغاز شد و تا چهارم دی ادامه داشت که با نامنویسی حدود 12 هزار داوطلب، رکور بیشترین تعداد داوطلبان انتخابات زده شد.
به گزارش مشرق، نام نویسی از داوطلبان نمایندگی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از 28 آذرماه آغاز شد و تا چهارم دی ماه ادامه داشت و در نهایت با نام نویسی بیش از 12 هزار داوطلب رکوردار بیشترین تعداد داوطلبان انتخابات گذشته شد.
همچنین اسامی قطعی نامزدهای پنجمین دوره مجلس خبرگان و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی 27 بهمن ماه از سوی شورای نگهبان به وزارت کشور اعلام می شود و انتشار اسامی آنان توسط فرمانداران 28 بهمن ماه خواهد بود.
تبلیغات انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از 29 بهمن ماه تا 5 اسفندماه خواهد بود.
آخرین آمار ثبتنام داوطلبان انتخابات مجلس در استان تهران
سیدشهابالدین چاوشی رئیس ستاد انتخابات استان تهران در رابطه با آخرین آمار ثبتنام داوطلبان انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی در استان تهران اظهار داشت: در طی 7 روز گذشته و در مهلت قانونی ثبتنام از داوطلبان تعداد 2 هزار و 780 نفر در کل استان تهران ثبتنام کردند.
وی با بیان اینکه تعداد 2 هزار و 477 نفر در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس ثبتنام کردهاند، افزود: بر اساس همین آمار نیز تعداد 26 نفر در حوزه انتخابیه پاکدشت، 60 نفر در حوزه انتخابیه دماوند، 63 نفر در حوزه انتخابیه رباط کریم، 64 نفر در حوزه انتخابیه ورامین، 79 نفر در حوزه انتخابیه شهریار، قدس، ملارد و همچنین 19 نفر به عنوان داوطلبان اقلیتهای دینی ثبتنام کردند.
فدراسیون روسیه تصمیم گرفته تا یک آرایش جدید تجهیزاتی و نظامی در مرز ترکیه بگیرد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تنشهای بین فدراسیون روسیه و ترکیه باعث شده تا این دو کشور یک جنگ سرد تمام عیار را ضد یکدیگر آغاز کنند و در این پروسه هر دو کشور استحکامات خود را تقویت کردند.
در این زمینه فدراسیون روسیه تصمیم گرفته تا یک آرایش جدید تجهیزاتی و نظامی در منطقه بگیرد و این موضوع باعث شده تا در نزدیکی مرزهای ترکیه تجهیزات نظامی خود را منتقل کند.
"کرملین" با این اقدام پایگاه نظامی خود در نزدیکی "ایروان" پایتخت ارمنستان، را تقویت کرده است. پایگاه مزبور در سال ۱۹۹۵ تأسیس شد و از سال ۱۹۹۸ در آن "میگهای روسی" مستقر شدهاند؛ روسیه پایگاه نظامی دیگری در "گیومری (Gyumri)" دارد که دومین شهر بزرگ ارمنستان در نزدیکی مرز ترکیه است.
یک پایگاه صهیونیستی مدعی شد، در حمله موشکی به جنوب دمشق، دو افسر ایرانی نیز همراه با "سمیر قنطار" شهید شدهاند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه صهیونیستی دبکا وابسته به وزارت جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد در حمله موشکی این رژیم به جنوب دمشق علاوه بر "سمیر قنطار،" یکی از فرماندهان جبهه مقاومت، دو ایرانی نیز به شهادت رسیدند. این پایگاه صهیونیستی در ادامه ادعایش افزود: فعالیتهای سمیر قنطار این اواخر بیشتر از آنکه در خدمت حزب الله باشد، در خدمت سپاه پاسداران ایران بود.
دبکا در ادامه مدعی شد: هر چند سمیر قنطار ارتباط خود را با حزبالله حفظ کرده بود؛ به جای دستور گرفتن از "سید حسن نصرالله،" دبیرکل حزب الله لبنان، و "مصطفی بدرالدین،" فرمانده حزبالله، از ایران دستور میگرفت.
این پایگاه خبری صهیونیستی بدون ارائه سندی برای اثبات ادعایش نوشت: مقامات ایران در دمشق، در منطقه جماران، دو آپارتمان در اختیار سمیر قنطار قرار داده بودند که او در آنجا زندگی و فعالیت میکرد. علاوه بر این، دو مربی ایرانی در اختیار او قرار داده شده بود که در حمله موشکی اسرائیل به جنوب دمشق همراه با سمیر قنطار شهید شدند.
به نوشته العربیه، گرچه ایران به طور کلی با ساختار حکومت آمریکا مخالف است، «برنی سندرز» را به سایر نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری این کشور ترجیح میدهد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، العربیه در گزارشی نوشت: دیدگاه رئیسجمهور آینده آمریکا نسبت به توافق هستهای ایران و سیاستش در قبال خاورمیانه، از مهمترین مسائلی هستند که تهران در ارزیابی نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری 2016 آمریکا در نظر میگیرد. مسلم است که این کشور یک نامزد دموکرات را به یک جمهوریخواه ترجیح میدهد. در گذشته تفاوت چندانی میان دیدگاههای جمهوریخواهان و دموکراتهای آمریکا نسبت به ایران مشاهده نمیشد؛ اما در چند سال اخیر این شکاف بسیار عمیق شده است.
دموکراتها در قیاس با جمهوریخواهان، موضع نرمتری نسبت به توافق هستهای ایران دارند. حمایت رئیسجمهور آینده آمریکا از این توافق، لغو تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل را تسریع خواهد کرد.
در ادامه این گزارش آمده است: جمهوریخواهان آمریکا نفوذ در حال گسترش ایران را در خاورمیانه، علیه امنیت کشور خود تهدید محسوب میکنند. اما در مقابل، این مسئله برای دموکراتها از اهمیت کمتری برخوردار است. آنها ترجیح میدهند از تعداد نظامیان آمریکا در عراق و افغانستان بکاهند و چگونگی پر شدن این خلأ را نادیده بگیرند.
دیدار اخیر لاوروف و دمیرتاش در گیر و دار تنش آنکارا با مسکو، بسیار قابل توجه است. تحلیلگران معتقدند روسیه با نزدیکشدن به اپوزیسیون دولت اردوغان، سیگنالهای فراوانی به رئیسجمهور ترکیه داده و موجب نگرانی شدید اردوغان و داوداوغلو از قدرتگرفتن معارضان حکومت آنان شده است.
گروه بینالملل مشرق- از چندی پیش در پی هدف قرار گرفتن جنگنده سوخو 24 روسیه در حریم هوایی سوریه که به بحران بین روسیه و ترکیه بدل شد، پوتین خشمگین از خنجری که ترکها بر پشت او زدند وعده داد که این عمل که در عرف دیپلماتیک معنایی جز حرکت کردن خلاف قاعده بازی نمیدهد را تلافی نماید. ترکیه که در قضیه سوریه تندروی عجیبی از خود نشان داد و عملا در پی عدم توفیق برای سرنگونی اسد، آرزوی امپراتوری عثمانی را به خاطره تاریخ سپرد، ماجراجوییهای اخیر را درصدد همراه کردن دیگر کشورها با خود در باتلاقی که به آن گرفتار شده صورت داده است. اما روسیه روشی کاملا هوشمندانه را اتخاذ کرده است. دیدار «سرگئی لاوروف» -وزیر خارجه روسیه- با «صلاحالدین دمیرتاش» -رهبر حزب دموکراتیک خلق- را میتوان در راستای این روش هوشمندانه تلقی کرد.
در حالیکه برخی از تحلیلگران روس معتقدند که ایجاد رابطه از سوی روسیه با اپوزیسیون اردوغان نباید به ایجاد دشمنی بین دو دولت بیانجامد، «سرگئی لاوروف» -وزیر خارجه روسیه- در مسکو با «صلاحالدین دمیرتاش» -رهبر حزب دموکراتیک خلق- که از مخالفین درجه یک اردوغان و حامی کردهاست، دیدار کرد.
پس از قرار گرفتن اکبر هاشمی رفسنجانی در منصب ریاست جمهوری، تغییراتی در ساختمان نهاد ریاست جمهوری به وجود آمد که یکی از آنها، فراهم کردن اسباب رفع خستگی هاشمی در این نهاد بود.
گروه سیاسی مشرق - اکبر هاشمی رفسنجانی بعد از انتخاب حضرت آیتالله خامنهای توسط مجلس خبرگان بهعنوان رهبر جمهوری اسلامی ایران، در انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ 6 مرداد سال 68، موفق شد 15 میلیون و 550 هزار و 528 رأی کسب کند و در تاریخ 12 مرداد همان سال با تنفیذ مقام معظم رهبری جایگزین ایشان در نهاد ریاست جمهوری شود.
با حضور وی در نهاد ریاست جمهوری تغییراتی در این نهاد ایجاد میشود که یکی از این تغییرات ساخت سونای مخصوص هاشمی است.
اکبر هاشمی رفسنجانی در خاطرات روز پنجشنبه 16 آذر سال 68 خود در رابطه با این موضوع مینویسد: "در ساختمان نهاد [ریاست جمهوری] یک حمام کوچک سونا و بهداشتی برای معالجه درد کمر و رفع خستگی درست کردهاند. بخشی از آن برای استفاده آماده شده است. بیاثر نیست."[1]
پادشاه عربستان اخیرا ادعای قابل تاملی را مطرح کرده است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عربستان سعودی به عنوان یک بازیگر مخرب ایفای نقش کرده و باعث گسترش تروریسم در منطقه غرب آسیا گردیده است. البته این کشور با صرف هزینه در زمینه گسترش تروریسم تکفیری تلاش میکند تا کشورهای منطقه را به دردسر بیندازد و این یکی از راهبردهای مهم شاهزادههای پادشاهی عربستان سعودی است.
کشورهایی که در سوریه دخالت داشتند و این کشور را صحنه نبردی بیپایان کرده بودند، عبارتند از: آمریکا، ترکیه، قطر، عربستان سعودی، اردن، امارات متحده عربی، بحرین، فرانسه، انگلیس.
البته پادشاه و شاهزاده های سعودی به نحوی از مبارزه با تروریسم سخن میگویند و کشورهای منطقه را متهم میکنند که گویی هیچگاه در حوزه گسترش تروریسم هیچ اقدامی را انجام ندادهاند و اخیرا پادشاه سعودی "ملک سلمان"، "بشار اسد" رئیس جمهوری سوریه را مسئول ظهور داعش دانسته که ادعایی تامل برانگیز است.
***باز خوانی اظهارات "ملک سلمان"
"ملک سلمان" پادشاه عربستان سعودی با اشاره به بحران سوریه، ضمن خواستار شدن توافق سیاسی با شورشیان اظهار کرد این "بشار اسد" رئیس جمهور سوریه بوده که باعث ظهور داعش شد!
ملک سلمان که در سخنرانی سالانه خود در مجلس عربستان صحبت میکرد؛ راه حل بحران چندساله سوریه را اینگونه بیان کرد: "ایجاد یک دولت انتقالی متشکل از نیروهای معارض میانهرو! با هدف حصول اطمینان از حفظ وحدت سوریه و خروج نیروهای بیگانه و سازمانهای تروریستی از این کشور"
گزارش ها حاکی است دولت آمریکا با هدف تصویب برجام، وضعیت حقوق بشری عمان را بهتر جلوه داده است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی دمکراسی ناو (democracynow )، وزارت امور خارجه آمریکا در آستانه توافقنامه برجام در گزارش حقوق بشری خود وضعیت حقوق بشری در عمان را بهتر از آن چیزی که بود نشان داد تا به این کشور به عنوان یک میانجی، پاداش داده باشد.
این پایگاه اینترنتی اعلام کرد: اسناد داخلی وزارت امور خارجه آمریکا نشان می دهد در ماههای برگزاری گفتگوهایی که منجر به توافقنامه هسته ای ایران شد، آمریکا اقدام به ترفیع جایگاه حقوق بشری عمان کرد تا به یک کشور نزدیک و همپیمان عرب برای کمک به میانجی گری توافقنامه ای تاریخی، پاداش بدهد.
اسناد نشان می دهد وزارت امور خارجه آمریکا، در گزارشی که به دستور کنگره تهیه می شد، ارزیابی کارکنان خود درباره کاراجباری و قاچاق انسان در عمان را رد کرد و با مداخله خود اقدام به تقویت سوابق حقوق بشری عمان کرد.
این خبر پس از آن منتشر شد که تابستان امسال اتهاماتی مطرح شد که براساس آن، وزارت امور خارجه آمریکا اقدام به بهبود جایگاه حقوق بشری مالزی در بخش قاچاق انسانی کرد تا اینکه تصویب توافقنامه تجاری همکاری دو سوی اقیانوس آرام را تسهیل کرده باشد.
نخست وزیر عراق تاکید کرد برخلاف ادعاهای مطرح شده، هیچ نظامی ایرانی در خاک عراق حضور ندارد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، "حیدر العبادی" ، امروز( جمعه) در گفت و گو با الشرق الاوسط ، تاکید کرد: مقام های ترکیه می گویند که نیروهای نظامی خود را به عراق فرستاده اند تا نیروئی نظامی در مقابل نیروی نظامی ایران تشکیل بدهند ولی واقعیت اینست که ایران به عنوان کشوری همسایه و چه بسا دارای نوعی نفوذ به علت داشتن طولانی ترین مرز با عراق هیچ نیروی نظامی خود را در خاک کشور ما مستقر نکرده است.
نخست وزیر عراق اعلام کرد: گروه تروریستی داعش هیچ منطقه ای را در مرز عراق و ترکیه اشغال نکرده است تا امنیت ترکیه را به خطر بیندازد.
وی یادآور شد: اکثر تروریست های بیگانه از خاک ترکیه وارد سوریه و از آنجا وارد عراق می شوند.
نخست وزیر عراق افزود: داعش از خاک عراق هیچ تهدیدی برای ترکیه ایجاد نمی کند زیرا هیچ منطقه ای که در مرز این دو کشور باشد ، اشغال نکرده است و اگر ترکیه داعش را تهدیدی برای خود می داند ، باید بداند که این گروه تروریستی مناطقی را در مرز سوریه و ترکیه اشغال کرده است.
العبادی گفت: همانگونه که اکثر تروریست های بیگانه از طریق ترکیه ابتدا وارد سوریه سپس وارد عراق می شوند، بسیاری از محموله های نفتی مسروقه و غیره نیز از طریق ترکیه قاچاق می شود.
گروه ناظر حقوق بشر سوریه هلاکت سرکرده گروهک تروریستی موسوم به جیش الاسلام را تایید کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک گروه ناظر حقوق بشر و یک گروه مخالف دولت سوریه اعلام کردند زهران علوش سرکرده گروه تروریستی جیش الاسلام سوریه روز جمعه در شرق دمشق کشته شد.
گروه دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد علوش و پنج فرمانده دیگر در یک حمله هوایی که نشست آنها در شرق غوطه هدف گرفته بود، کشته شده اند. هلاکت علوش 44 ساله در توئیتر توسط گروه مخالف ائتلاف ملی سوریه نیز تایید شده است.
چارلز لیستر تحلیل گر مسائل سیاسی در توئیتر نوشت علوش به عنوان یکی از شاخص ترین چهره های مخالف در جنگ پنج ساله سوریه است که کشته می شود.
آیتالله هاشمی رفسنجانی در مصاحبهای با روزنامه آرمان در مورد وضعیت فرزندش توضیحاتی را ارائه کرد.
به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، آیتالله هاشمی رفسنجانی در مصاحبهای با روزنامه ارمان در پاسخ به سوالی مبنی بر شرایط فرزندش "مهدی هاشمی" در زندان اوین اظهار داشت: مهدی در زندان است ولي به هر تقدير از زندان راضي است. براي اينكه در آنجا به امور خود و ديگران ميپردازد. او ميخواهد دكترايش را تمام كند. مهدي دو دكتراي نيمه تمام دارد كه يكي در آكسفورد و يكي هم در تهران است. مطالعات فراواني هم دارد. در آنجا كه هست، معمولا فقراي زنداني هستند و به آنها كمك ميكند و در حد توان سعي ميكند نيازهايشان را مرتفع كند، از ما و رفقايش كمك ميگيرد و به آنها كمك ميكند. آنها را با هم متحد و همه را سر يك سفره جمع كرده است. زندان هم مشكل دارد و همين الان وسايل گرمايشي زندان خاموش و سرد است و از لحاظ سوخت مشكل دارد كه مهدي در حال تلاش است تا مشكل را حل كند. در زندان سرگرم است. خوشبختانه الان زندانيها تلفن دارند و هر وقت كه بخواهند، ميتوانند تماس بگيرند و ما از او بياطلاع نيستيم. اخيرا سه روز به او مرخصي دادند كه تازه برگشت. آنقدر كه براي ما سخت است، براي او سخت نيست و صبر و تحمل ميكند.
هفته گذشته سفیر ترکیه در دوحه از احداث پایگاهی نظامی توسط کشور متبوعش در قطر خبر داد، انتشار این خبر به دنبال خود سوالات بسیاری را درباره ماهیت واقعی این اقدام ترکیه و اینکه ترکیه در قطر به دنبال چه چیزی است، مطرح کرد.
گروه بینالملل مشرق - هفته گذشته «احمد دمیروک»، سفیر ترکیه در دوحه از تصمیم کشور متبوعش مبنی بر احداث پایگاهی نظامی در قطر در چارچوب توافقنامه ای دفاعی خبر داد که به دو کشور قطر و ترکیه جهت مقابله با آنچه «دشمنان مشترک» نامیده شده، کمک کند.
تاسیس این پایگاه نظامی بر اساس توافقنامه ای صورت می گیرد که در سال 2014 میلادی بین دوحه و آنکارا امضا و ژوئن گذشته در پارلمان ترکیه تصویب شده بود. اظهارات سفیر ترکیه در دوحه مبنی بر تاسیس پایگاه نظامی در قطر در زمانی ایراد می شود که منطقه در اوج تنش و بی ثباتی به سر می برد و همسویی مواضع در پرونده های منطقه ای و بین المللی از جمله بحران سوریه و جماعت اخوان المسلمین موجب نزدیکی دو کشور به یکدیگر شده است.
دمیروک در ادامه اظهارات خود درباره این پایگاه نظامی توضیح داد که این پایگاه، اولین پایگاه نظامی ترکیه در خاورمیانه شمرده می شود و 3 هزار نیروی نظامی پیاده نظام در کنار یگان هایی از نیروی هوایی و دریایی و مربیان نظامی و نیروهای ویژه و نخبه را در بر خواهد گرفت.
وی افزود: این پایگاه نظامی، پایگاهی چند منظوره خواهد بود و اولین هدف از تاسیس آن، بهره برداری به عنوان پایگاه آموزش نظامی مشترک بین دو طرف خواهد بود و به موجب توافقنامه امضا شده به قطر اجازه داده شده تا پایگاهی در خاک ترکیه احداث کند.
خطرناکترین نکته درباره موقوفه ملی دموکراسی این است که این سازمان تریبون و قدرت را در اختیار جنگطلبترین افراد در آمریکا قرار میدهد، صرفنظر از اینکه اینها دولت را به دست داشته باشند یا نه. «کنت تیمرمن» رئیس «بنیاد دموکراسی» آمریکا پیش از انتخابات سال 88 گفته بود: «صحبت از یک انقلاب سبز در ایران است.»
گروه بینالملل مشرق- دولت آمریکا از سالها پیش به دنبال براندازی در ایران بوده و این واقعیت را مخفی نکرده است. با این حال، طی چند سال اخیر، مواضع رسمی دولت آمریکا حکایت از توقف تلاشها برای «تغییر حکومت» در ایران دارد. اما آیا سیاستهای آمریکا واقعاً متحول شده یا صرفاً کانالی که جنگطلبان این کشور از طریق آن به دنبال رسیدن به اهداف خود در ایران هستند، تغییر کرده است؟ در گزارش پیش رو، یکی از قویترین ابزارهای دولت آمریکا برای اجرای سیاست «تغییر رژیم» را معرفی خواهیم کرد. سپس مواردی از موفقیت واشنگتن در بهکارگیری این ابزار را بررسی مینماییم، به سیاستهای اخیر روسیه برای مقابله با این ابزار اشاره میکنیم، و همچنین نگاهی به ردپای استفاده از این ابزار در ایران پس از انتخابات سال 1388 میاندازیم.
آنچه با شنیدن نام «سازمانهای غیردولتی» به ذهن مردم میرسد، عمدتاً گروههایی است که دست به اقدامات قهرمانانه میزنند، مانند «پزشکان بدون مرز» که به مناطق جنگی سفر میکنند تا مجروحان را صرفنظر از وابستگیها و جناحهای سیاسی آنها درمان نمایند. کار این گروهها فوقالعاده خطرناک است، همانطور که اخیراً بمباران بیمارستانی در شهر «قندوز» افغانستان که توسط پزشکان بدون مرز اداره میشد، این خطرات را نشان داد: در این بمباران، 13 نفر کادر پزشکی، 10 بیمار و 7 نفر دیگر جان خود را از دست دادند.
رئیس جدید "موساد" سمت های مختلفی را تجربه کرده و با نام مستعار "مدل" شناخته میشود.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اخیرا "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر اسرائیل تصمیم گرفته تا فرد جدیدی را به عنوان ریاست دستگاه اطلاعات ("موساد") برگزیند. این شخص که با نام "یوسی کوهن" شناخته میشود در گذشته مشاور امنیت ملی نخست وزیر اسرائیل بوده است.
سایت اسرائیل اسپای (Israel Spy) درباره رئیس جدید دستگاه اطلاعات اسرائیل نوشت: او بیش از 30 سال است که در "موساد" بوده و عوامل خود را در کشورهای مختلف برگمارده و رهبر (منصب دار) واحدهای مختلف "موساد" بوده است.
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری چهل نکته درباره انتخابات را در کلام رهبر انقلاب منتشر کرد.
به گزارش حوزه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری( KHAMENEI.IR )منتشر کرد. ویژهنامهی انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران
1. سرمایهگذاری انسانی
انتخابات سرمایهگذاری عظیم ملت ایران است؛ مثل اینکه شما سرمایهی سنگین و عظیمی را در بانک میگذارید، بانک با آن کار میکند و شما از سودش استفاده میکنید؛ انتخابات یک چنین چیزی است. ملت ایران سرمایهگذاری عظیمی را میکند، سپردهگذاری بزرگی را انجام میدهد و سود آن را میبرد. آراء یکایک شما مردم سهمی است از همان سرمایهگذاری و سپردهگذاری. هر رأیی که شما در صندوق میاندازید، مثل این است که یک بخشی از پول آن سپرده را دارید تأمین میکنید. یک رأی هم اهمیت دارد. هرچه انتخابات پرشورتر باشد، عظمت ملت ایران بیشتر در چشم مخالفان و دشمنانش دیده خواهد شد؛ برای ملت ایران حرمت بیشتری خواهند گذاشت؛ دوستان شما هم در دنیا خوشحال میشوند. عظمت ملت ایران را حضور مردم در انتخابات نشان میدهد. (بیانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا (ع) 1/1/1388 )
2. ثمره مردمسالاری دینی انتخابات در کشور ما یک حرکت نمایشی نیست. پایهی نظام ما همین انتخابات است. یکی از پایهها، انتخابات است. مردمسالاری دینی با حرف نمیشود؛ مردمسالاری دینی با شرکت مردم، حضور مردم، ارادهی مردم، ارتباط فکری و عقلانی و عاطفی مردم با تحولات کشور صورت میگیرد؛ این هم جز با یک انتخابات صحیح و همگانی و مشارکت وسیع مردم ممکن نیست. این مردمسالاری، عامل پایداری ملت ایران است. اینکه شما توانستهاید در طول این سیسال از نهیب ابرقدرتها نترسید، اینکه ابرقدرتها هم غیر از نهیب نتوانستند ضربهی اساسی به شما بزنند، اینکه جوانان کشور در ورود به میدانهای گوناگون این شجاعت و اخلاص را نشان میدهند، ناشی از مردمسالاری دینی است. (بیانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا (ع) 1/1/1388)
سلام دوستان وسروران عزیز
به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم